Filtre

Super mooie bloemen en snelle levering!

Super mooie bloemen en snelle levering!

Mooi boeket!

Ik had een herfstboeket besteld en kreeg ook een foto van degene die het ontvangen had, het zag er mooi uit!

Prima service!

Er is weer een mooie bos afgeleverd. En op tijd. Communicatie hierover ook top!

Prima verzorgd een prachtig boeket .

Was echt heel goed verzorgd ,alleen was ikzelf vergeten er een kaartje erbij te doen ,dat mijn zus wist niet van wie ze kwamen ,maar is allemaal goed gekomen ,zal vaker bij jullie bestellen super bedankt.

Als altijd helemaal top!

Waren niet de soort bloemen welke waren besteld. Jammer!

Dit doen we dus niet meer helaas. Daar is het te duur voor

niet goed

speciaal gebeld voor bezorg blok want ja van 09.00 tot 18.00 ga niet hele dag thuis zitten . noemen ze een tijd vanaf 14.00 uur ok om 13.45 thuis zijn ze om 12.45 geweest kan je 34 km gaan rijden om ze te halen . zijn de bloemen ook niet vers voor alle geld te veel jammer.

Wat je besteld krijg je ook, super op tijd, grandioos, wij zijn dik tevreden

Mooi herfst boeket, goed verzorgt.

Keurig op tijd geleverd, jammer dat ze het boeket buiten neergezet hebben, omdat bewoners niet thuis waren.

Goed verzorgt

Netjes en op tijd af geleverd

De ontvanger was blij met het boeket

Slechte bezorging

Het boeket, besteld voor een vriendin in Amsterdam en te bezorgen op haar verjaardag, is niet afgeleverd op haar adres. In plaats daarvan is het bezorgd op een ander adres, 15 minuten van haar woning. Gelukkig wonen daar vriendelijke mensen die het boeket een dag later bij onze vriendin afgeleverd hebben. Dit is een onbegrijpelijke fout die ons onzeker maakt of we Topbloemen in de toekomst willen blijven gebruiken.

Prachtige bloemen, op een fijne tijd bezorgd

Al jaren klant. Altijd tevreden

Mooi boeket ontvangen

Mijn eerste bestelling bij Topbloemen. Levering ging boven verwachting vlot. Mijn vriendin moest plotseling weg, dus gebeld. (Goed bereikbaar) Kort na het gesprek kreeg ik een telefoontje van mijn blij verraste vriendin, bleek dat het boeket al bezorgd was. Soms moet het zo zijn! Inmiddels de bloemen zelf bewonderd. De kwaliteit en formaat boeket ziet er goed uit. Eigenlijk zoals op de foto's bij bestellen. (Fijn te weten!) Ook fijn is de versheid garantie.

Mooi boeket in handige kartonnen "vaas"

Een mooi boeket in handige kartonnen "vaas". Makkelijk om zo neer te zetten en later in een vaas te zetten. Prima geregeld allemaal.

Een levering zonder negatieve opmerkingen!

*snelle bestelmogelijkheden *mooie en goede kwaliteit bloemen *tijdige levering *extra terugkoppeling levering *prima administratieve afhandeling

Vanuit Brabant bloemen besteld en zijn bezorgd in zuid-holland, uitstekend gedaan.

Helaas pas om half vijf bezorgd, ondanks dat de bestelling 2 dagen ervoor was.

Helaas pas om half vijf bezorgd, ondanks dat de bestelling 2 dagen ervoor gedaan was. Online bestelling voor kantoor in DenHaag. Had verwacht dat bestelling wel in de ochtend zou komen. Hgr. Dianne

Goede site en goede boeketten!

Goede levering, netjes laten weten dat het geleverd was.

Super goede bloemen.

Top bloemen

De naam Topbloemen doet jullie eer aan!

Vooral de snelheid was top

Zelfde dag bezorgd

Ze zijn er zo blij mee.

Snel besteld en bezorgd. Ontvangers zijn blij verrast met dit volle rode boeket op hun 30 jarige huwelijksdag.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL