Filtre

Klantvriendelijke oplossing klacht

Na een bezoek aan de persoon voor wie ik eerder een bos had laten bezorgen, schrok ik hoe de bos er uit zag. Een armoedig boeket welke je niet van een bloemist mag verwachten. Die zelfde avond heb ik een e-mail gestuurd met de klacht. De volgende ochtend werd ik direct gebeld en werd mijn klacht serieus genomen en is er die zelfde dag nog een nu wel prachtig boeket bezorgd.

Top service en hele mooie bloemen!

Goede service. Ik heb fotos van het boeket gezien. Heel mooi. Ik zal zeker weer bij jullie kopen.

snelle levering van het bestelde

Ik heb nog geen terugkoppeling gekregen of de bloemen mooi zijn en lang genoeg staan.

Boeket 2 dagen te laat bezorgd

Mijn bestelling zou op zaterdag bezorgd worden, maar werd pas op maandagochtend geleverd bij de geadresseerde. Te laat voor de verjaardag van de ontvanger. Heel jammer! Ik ben dit niet gewend van topbloemen.

Heel goede service!

Keurig op tijd geleverd.

Meer dan tevreden!!

Ik heb afgelopen zaterdag begin van de middag bloemen besteld en nog dezelfde dag laten bezorgen. Het kostte maar 2 euro meer dan anders. Echt heel blij mee!!

Smiddags gebeld zelfde dag bezorgd.

Geweldig zowel site als levering

Ben zeer tevreden over de site., de levering en de geleverde bloemen. Mijn complimenten keurig op dag van de afspraak geleverd

Mooi boeket , en op tijd bezorgd !!

Prima tevreden !

Niet boeket zoals besteld

Plukboeket besteld, herfstboeket geleverd. Over gereclameerd. Nieuw boeket geleverd was echter identiek aan 1 boeket. Geen plukboeket. Probleem goed opgelost.

Prima!'

Supersnel en volgens de krijgers van de bos....erg mooi!

Mooie bloemen

Prachtige bos bloemen laten bezorgen. Was een plaatje om te zien. Alles netjes op tijd bezorgd. Dank!

bos valt tegen

Ik had een bos van 29.95 met veel groen weinig bloemen en 2 al opengaande rozen. Het hangt natuurlijk af van welke bloemist de bestelling doet maar viel deze keer echt tegen, was in Capelle aan den ijssel

Zeer mooie boeketten, Nette bestelling ,Erg goed tevreden.

Erg tevreden over Bloemist Stoelinga in Landgraaf

Dik tevreden.

Dit is de derde keer. Dat ik van het jaar bij top bloemen besteld. En, elke keer krijg ik van de ontvanger te horen. Dat ze versteld staan wat ze ontvangen, zo mooi. En. Lang mee blijven gaan

Ben altijd zeer tevreden met Topbloemen.nl. Snelle levering en zeer goede kwaliteit.

Topbloemen leverde topbloemen

Het boeket was vers en mooi. Prima op tijd afgeleverd!

Prima1

Door mijn eigen fout kon het boeket niet bezorgt worden. ik had per abuis het verkeerde bezorgadres opgegeven. Maar toen ik het goede adres na 1½ dag doorgaf, werd er binnen een uur een vers boeket bezorgd op het juiste adres. Zeer veel dank daarvoor! 1

Op tijd bezorgd en de kwaliteit vd bloemen is goed

Netjes bezorgd op de gevraagde datum en de bloemen van een goede kwaliteit.

Super mooi boeket en snel geleverd

Super tevreden

Bezorgen

Ondanks het feit dat er iemand thuis was, is het boeket bij de buren bezorgd. Niet gebeld.

makkelijk en mooie keuze

Makkelijke keuze en de betaling eenvoudig, de ontvanger op de tijd die kon worden gekozen was zeer content

Snel en makkelijk.

Snel en goed afgehandeld.

Een prachtig boeket

Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden over de levering.

Prachtige bloemen besteld en binnen 45 min geleverd!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL