Filtre

Een prachtig boeket

Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden over de levering.

Prachtige bloemen besteld en binnen 45 min geleverd!

Goede ervaring ,duidelijke web-site

Makkelijk bestellen , en status van bestelling is goed te volgen.

Zeer correcte afhandeling,mooi op tijd besteld en prachtig Boeket!!

al eerder gebruik van u dienst gemaakt, top.

geen klachten.

Goed.

Volgens de ontvanger is het een mooie boeket! Helaas kan ik het zelf niet zien dus ook niet kan beoordelen of het lijkt op wat ik besteld heb, dat vind ik wel jammer.

TOP........BLOEMEN

Naam zegt het al TOP BLOEMEN Komen hun afspraken na. Dus bestel bij .......TOP BLOEMEN!!!!!!

Mooie bloemen

Mooie bloemen laten leveren optijd geleverd en zagen er mooi uit

Mooi boeket

Zoals afgesproken zijn er de bloemen bezorgt die ik heb uitgezocht. Op tijd bezorgd Prima bloemist

erg duur

het is wel een mooi boeket maar voor die prijs was het wel een heel klein bosje

Prachtige boeket

Goed geregeld, en het was een prachtige boeket

Duur boeket voor veel geld

Bon van topbloemen dus ik dacht laat ik eens een herfstboeket bestellen. Op de foto lijkt het nog wat, in werkelijkheid een teleurstelling. Eens maar nooit meer.

Ze was helemaal verrast en het was een prachtige bos bloemen

Ik had bloemen uitgezocht in een bepaalde kleur en precies wat ik uit had gezocht is ook bezorgd en snel, dus de volgende keer weer: bij TOPBLOEMEN bestellen

Prachtig

Een prachtig boeket heb ik begrepen.

Prachtig boeket

Boeket kwam dit keer echt exact overeen met de foto op de website! Erg mooi! Ontvanger was ook enthousiast

Tot nu toe erg goed.

Van mijn laatste bestelling heb ik een foto gezien. Ik vond het geen mooie bos. Zeker gezien de prijs.

Keurig op tijd bezorgd

Een mooi boeket

Vlot geleverd

Bestelling vlot en goed afgeleverd.

Super service!

Zeer correcte levering! Vol lof over de kwaliteit van de klevering door de ontvanger!

Prachtige bos bloemen. Goede kwaliteit

Kwalitij

Goede samensteling

Uitstekend geregeld

Voor de 2e keer heb ik een boeket via Topbloemen aan iemand gestuurd. Zij was blij verrast, en stuurde een foto. En toen was ik blij verrast. Prachtig boeket in een glazen vaas. Dit is een fijne manier om iemand een boeket te sturen als je er zelf niet heen kan gaan

De prachtige bloemen waren binnen 1.5 uur al bezorgd.

Levering perfect

Bloemen zijn mooi en optijd geleverd

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL