Filtre

Levering perfect

Bloemen zijn mooi en optijd geleverd

Super levering!

Fijne bloemist en zeer netjes optijd geleverd, heel erg fijn! Bloemen waren overigens super mooi.

Boeket was erg mooi volgens ontvanger

Het enige nadeel was dat de bezorgbevestiging in mijn spam terechtkwam, ik heb die pas later ontdekt nadat de ontvanger bij bedabkt hsd.

Correct bezorgd. Degenen die het boeket ontvangen hebben waren zeer tevreden

Mijn schoonzus was blij met het bloemetje.

Uitstekend.

Wederom weer top verzorgd en iemand super blij gemaakt!!

Ik was al tevreden en maak graag mensen blij met een bloemetje. Vaak om te bedanken of te laten weten dat ik aan ze denk. En topbloemen regelt dat echt heel goed en fijn en snel. Mooier bloemen,

Ondankss strubelingen goede uitkomst

Door problemen met de bestelling een paar keer contact gehad. Alles is naar volle tevredenheid opgelost.

zeer goede ervaringen

Regelmatig bestel ik, maar ontvang ik ook boeketten van Topbloemen. Tot nu toe altijd een zeer goede kwaliteit en prachtige boeketten

Mooi bosje, goed bezorgd

Bosje besteld om iemand te bedanken. Keurig bezorgd op het juiste adres.

Meer dan goed.

Heel tevreden. Goede service. Top!!!

Snel en goed

Bloemen besteld en binnen 2 uren geleverd. Super!!

Slechte service van het bloemen bedrijf

Bloemen besteld voor mijn moeders verjaardag. De bloemen waren niet bezorgd op de dag van haar verjaardag. De dag erna gebeld en volgens de bloemist was het wel bezorgd. Toen zouden ze het ''nog'' een keer bezorgen echter lag zogenaamd hun server er de hele dag uit dus was het pas einde dag bij hen binnen gekomen en daardoor weer niet de bestelling opgepakt. Toen de derde dag na haar verjaardag het nog steeds niet binnen was, heb ik weer gebeld, ook toen werd beloofd dat het einde ochtend bezorgd zou worden. Helaas bleek dit weer niet het geval. Telefonisten van Topbloemen hebben mij goed te woord gestaan echter ik zou maar eens een samenwerking aangaan met een andere bloemist in de buurt. Nu heeft mijn moeder geen cadeau van mij gekregen op haar verjaardag en 3 dagen later nog steeds niet. Ik heb de hele bestelling ondertussen laten annuleren.

prachtig boeket van prima kwaliteit

nvt

Goede kwaliteit bloemen en goede service

Is oké

Dat ik met veel tevredenheid bij jullie bloemen bestel is voor mij de mogelijkheid om iemand te laten weten dat ik aan ze denk. En dat zal ik blijven doen. Reviews schrijven is aan mij niet besteed, daarom verzoek jullie me dat niet meer te vragen. Zal afwachten wat er na de volgende bestelling kan verwachten. Dus alleen de bestelling bezorgen en me dan laten weten dat die is aangekomen.

Heel mooi....!!

Ik had een mooie boeket met witte bloemen besteld. En het boeket in een glazen vaas en ook een fles witte wijn erbij. Alles was zeer naar wens, goed aangekomen en de witte wijn was schijnbaar nog lekker ook. Nou... dat is toch helemaal TOP(-bloemen.nl)

bloemen zijn prachtig, maar de bezorger schijnt ergens anders mee bezig te zijn.

Ik kreeg mijn bestelde bloemen, maar zonder aandacht voor mij. De bezorger was aan de telefoon, dus hij was hele andere dingen aan het doen. Dat vind ik niet oke. Het kan natuurlijk een uitzondering zijn, maar doe dat dan buiten de deur, en breng de bloemen voor de klant met aandacht, dat vind ik veel prettiger.

Gelukt!

Een paar dagen geleden besloot ik op het laatste moment om vanuit Zuid-Afrika een boeket bloemen naar mijn jarige moeder in Nederland te sturen. Topbloemen.nl heeft dat op efficiente wijze georganiseerd en het boeket zag eruit zoals de foto op hun website. Gedurende het proces werd ik ook nog op de hoogte gehouden van de aflevering. Gelukt!

Vlotte bezorging

De ervaring kan het beste gevraagd worden bij de ontvanger

Had de grootste bos besteld, maar vond hem erg klein.

Had het grootste formaat uitgekozen. Had deze groter verwacht. Leek wel kleinste formaat. Ook hing er helaas al 1 roos slap. Door privé omstandigheden kon ik er geen melding van maken.

Goede ervaring mee.

Keurig bezorgd en een heel mooi boeket..

oke

Voor speciale gelegenheid een extra groot boeket gekozen en laten bezorgen. Het boeket werd keurig op tijd geleverd en de ontvanger stuurde een foto om te bedanken. En was er blij mee. Bij goede bestudering van de foto was het boeket toch wel heel wat minder groot dan op de bestelpagina. Een 'gewoon' boeket dus. Op mijn klacht reageerde topbloemen heel snel, telefonisch. Heel fijn en attent. Ik kreeg een tegoedbon voor een andere keer. Hoewel keurig opgelost toch jammer dat het beoogde effect van een reuze bos verloren is gegaan. Ik heb al eerder gemerkt dat de boeketten steeds kleiner worden. Dan toch maar weer gewoon bij de lokale bloemist bestellen? Jammer want topbloemen stond bij mij hoog in het vaandel.

Tevreden

Het was snel geregeld en ook gemakkelijk. Zeer tevreden en ook van goede kwaliteit.

Snel geregeld en op tijd bezorgd , volgens de ontvanger een prachtig boeket.

Zie bovenstaande zin.

Snel en makkelijk geregeld