Filtre

Besteld en op tijd geleverd

Prachtig en op tijd

Keurig en op tijd bezorgd, boeket was erg mooi.

Heel fijn

Alles goed gegaan en snel Dankjewel

Mooie bos en netjes geleverd.

Nog nooit geen klachten gehad van de ontvangers.

Tot nu toe alleen maar goeie ervaringen. En als een boeket eens onbestelbaar blijkt vinden we samen een oplossing. Tot nu toe waren alle ontvangers blij met het mooie boeket. Dus wat mij betreft... twee duimpjes omhoog.

prima te bestellen en goed afgeleverd.

zie bovenstaand

Na een aantal goede ervaringen de laatste keer minder tevreden.

Dat het bezorgde boeket niet exact hetzelfde kan zijn als het bestelde, weet ik. Maar dit was wel een erg groot verschil. Probleem door Topbloemen uitermate klantvriendelijk opgelost.

Mooie bloemen en snelle service.

Simpel bestellen, mooie bloemen en snelle service.

GEWELDIG ZEER TEVREDEN

Mijn vriendin Charlotte Was zeer tevreden over datgene wat ze bezorgd had gekregen. Ik Bestel al zo'n 6 jaar bij TOP Bloemen. Maar al m'n bestellingen naar volle tevredenheid verwerkt door een TOP TEAM van Bloemisten

Na een klacht is dit boven verwachting opgelost, bedankt!!

Was niet tevreden over een geleverd boeket, na het plaatsen van een review werd er snel contact gezocht en is dit naar volle tevredenheid opgelost. Echt TOP

Geweldig waren mooie rozen top

Zeer goed en mooi

In de ochtend bestelling geplaatst en in de middag bezorgd. Top!

Helemaal goed

Gemaild, wensen te kennen gegeven, tekstje erbij klaar! Keurig afgeleverd, melding van gekregen! Ik heb niets aan/op merken! ( byzonder voor mij ) Vr gr Ans

Prima bloemenbestelzaak.

Mooie boeketten, goede communicatie!

Geweldige service en snel bezorgd ben dik tevreden al vaker bloemen bij jullie besteld met cadeau top ga zo door

Zoals altijd goed verzorgd

Mooi herfstboeket

Zeer tevreden over de bezorging.

Ik heb inderdaad het boeket niet gezien,maar degene waar het voor was vond het erg mooi en volgende maand ga ik weer een boeket bestellen ,dus ik ben tevreden .groetjes Hannie Daamen

helemaal prima, mits.....

De bestelling plaatsen ging heel eenvoudig, en de volgende dag is de bos bloemen ook geleverd. Tot nu toe helemaal goed, 5 sterren. De mits is de 7 dagen versgarantie, die op zaterdag a.s. afloopt. Degene aan wie ik de bloemen heb gestuurd stuurt me vrijdag een foto van de bloemen. Als die echt nog OK zijn verdienen jullie de 5 sterren, maar mocht het niet zo zijn; dan worden het er 2.

Makkelijk en snel

Bestellen is zeer makkelijk en afrekenen ook. Netjes op de dag geleverd die ik aan gegeven had. Had een foutje gemaakt in de bestelling. Meteen een mailtje gestuurd en spoedig verholpen. M.a.w. Top geregeld. Raad het echt aan.

Perfect!

Duidelijke communicatie en Topbloemen levert zoals zij dat beloven. Geweldig!

We zijn zeer tevreden over de leveringen van topbloemen. Tot nu toe zijn ze altijd de gemaakte afspraken nagekomen.

Snelle bezorging

Boeket naar mijn dochter gestuurd Via foto van mijn dochter gezien en was prachtig en dezelfde dag nog bezorgd Bezorgkosten voor het op dezelfde dag bezorgen vond ik wel wat aan de hoge kant! Verder prima service.

bezorging op een verkeerd adres

heb zelf nagebeld boeket want het boeket was niet bezorgt op het goede adres. het boeket had op die dag aan moeten komen. helaas na mailen en bellen bleek het op het verkeerde adres bezorgd te zijn. een dag later werd alsnog een boeket bezorgd op het goede adres. hier betaald je dan een flink bedrag voor. ik heb zelf geen excusses gehad. niet netjes het andere boeket is wel goed gegaan.

Terrible!

My order was not even delivered, even though your company sent me an email, suggesting it was. And that even after taking a phone contact, living my phone number & the number of the person to whom the flowers were sent. Completely unprofessional!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL