Filtre

Prachtige bloemen,alleen ik had gevraagd tussen half 1 en half 2 , en de bloemen werden gebracht om 11.50 , dat is heel jammer

Ik had gevraagd om na 17.00 te leveren, dit was niet zo, gelukkig was mijn kleindochter een dagje thuis zodat er toch iemand aanwezig was, voor de rest alles ok

Levering keurig op tijd

Levering keurig op tijd

Ik had een verkeerd adres ingevuld. Topbloemen.nl heeft de dag voor mijn de verjaardag van mijn moeder alsnog de bloemen bezorgd. Blij dat ik Toobloemen.nl heb gekozen. Dit is niet de laaste keer!

Ontvanger was super tevreden!

Geregeld zoals ik verwachtte!

Een prachtig boeket, mooi op tijd geleverd. Hartelijk dank!

Fijn om bij jullie bloemen te bestellen!

De dame die de bloemen heeft gekregen heeft mij laten weten dat het boeket prachtig was!

Topbloemen

Topbloemen staat voor liegen en bedriegen Raar ze vragen om een slechte recensie aan te passen.... maar ze hebben hun slechte service niet aangepast. Dus ik bestel nooit meer bij topbloemen!

Prima boeket en juiste levering

Zoals in mijn aanhef omschreven mooi boeket en juiste levering. Net als alles tegenwoordig wel steeds duurder.

Geweldige service

Nadat ik zelf de verkeerde postcode had ingegeven, heeft Topbloemen contact met me opgenomen en alsnog op het juiste adres laten bezorgen Top...bedankt

Uitstekend:need I say more?

Zoals altijd perfecte service, keurig bericht als de bloemen bezorgd zijn en de ontvangers stuurden een foto van het boeket en waren er erg blij mee. Ga zo door jochie

Prima!!

Netjes op de hoogte gehouden worden van bestellen tot levering! Mooi boeket ook.

Mooie boeketten en netjes bezorgd

Jullie altijd maak allles voor mijn goed plus laat alles op tijd ..ik houd van jullie service ..echt top

Ik heb de bloemen op een foto gezien en het zag er prima uit.

Over het algemeen heb ik goede ervaringen met Topbloemen en daarom ook nu wewer voor Topbloemen gekozen

Zoals altijd: SUPER

Conform afspraak een prachtige bos bloemen afgeleverd.

Perfecte timing

Een hele mooie bos bloemen bij een vriendin laten bezorgen. Perfect op tijd en een prachtige mooie bos. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden en wist precies wanneer het aan zou komen.

zonder woorden

Diverse keren Topbloemen benaderd voor het on line bestellen van Topbloemen. Het is geen slagzin; maar een feit, Topbloemen levert kwaliteit. Goede service en een correcte afhandeling.

Troostboeket voor een zieke

Wij kregen een enthousiaste reactie. De bloemen staan er mooi bij. Nu nog afwachten hoe lang.

Zeer tevreden!

Niet de eerste keer! Altijd netjes op tijd afgeleverd en boeket overtreft alle verwachtingen.

Late levering

Late levering op donderdag en de bloemen vallen nu al uit en het is pas zaterdag

Minder goed

Hoewel ineen kaartje bij de bloemen besteld en betaald had, was het kaartje er niet bij. De ontvanger is uiteindelijk naar de bloemist gegaan (!) om te vragen wie de afzender was. Het kaartje is toen tevoorschijn gekomen. Niet leuk

Teleurgesteld in Tobloemen

Ik had een cadeaubon van Topbloemen van 3,50 euro. Bij mijn bestelling had ik de code ingevuld, maar het bedrag werd NIET afgetrokken van totaalbedrag. Ik heb toch maar betaald omdat ik boeket naar een zieke wilde laten sturen. Heb contact opgenomen per mail met Topbloemen en gevraagd om restitutie. Als AOWer is Bijna 40 euro voor een bos bloemen een behoorlijke hap uit mijn budget en ik moet op elke euro letten. Topbloemen antwoordde helaas dat restitutie niet tot de mogelijkheden behoorde, maar dat ik het nogmaals kon proberen bij bestelling van een volgende bos bloemen. Nou die komt er niet. Dan maar Bloomon of Fleurop.

Zeer teleurgesteld

Ik heb een verjaardag bos bloemen op 3 Oktober in Amsterdam , . De bedoeling was de jarige verrast op haar verjaardag 4 Oktober. Dat heeft 67 EUR gekost, en tocht waren ze NIET op tijd. Ik heb tocht geleerd volgende keer ga ik zelf met Taxi een bespaar zeker 20 Euro.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL