Mooie volle bos zonnebloemen!
Prima website, fijn dat levering gevolgd an worden. Boeket prima afgeleverd!
Goed verzorgd een erg mooi boeket
Zie boven
Beste Yvonne, Dank je wel voor je bericht. Wat vervelend dat de bezorging eerder is gedaan dan je had aangegeven. Ik begrijp dat dit teleurstellend is. We nemen per mail contact met je op om dit verder met je te bespreken. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Het was een super vers boeket.
Het boeket was vanwege mijn trouwdag. Ik kon echter door zaken niet thuis zijn, dus heb ik mijn vrouw een boeket rozen laten bezorgen. Alles zonder problemen en op tijd afgeleverd met een glimlach (hoorde ik achteraf :-) )
Na wat moeilijk via Internet rouwboeket bestellen met een kortingsbon, os het met hulp via tel.contact toch nog goed gelukt
3 bossen bloemen besteld de ontvangers waren niet echt enthousiast. Jammer voor dat geld
Beste Gerard, Wat jammer om te horen dat de bloemen niet in de smaak vielen bij de ontvangers. Dat is natuurlijk niet wat je ervan had gehoopt, zeker niet bij meerdere boeketten. We nemen per mail contact met je op om dit verder met je op te lossen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
De service was prima Maar de kwaliteit/prijsverhouding is verschrikkelijk Een groot boeket besteld is een matig boeket en de bloemen vielen al na een paar dagen uit
Beste J., Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden was over onze service, maar jammer dat het boeket niet voldeed aan je verwachtingen – zeker als de bloemen al zo snel uitvielen. Dat is niet de kwaliteit die je mag verwachten, en ik snap dat dit erg teleurstellend is. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Het was eenvoudig om iets te bestellen. Wat het geworden is weet ik helaas niet. Jammer. Ik kreeg een bedankje van diegene aan wie ik het heb verstuurd . Bezorgkosten en een persoonlijk kaartje zijn prijzig.
Mooi en verzorgd.
Dankzij de vriendelijke en behulpzame Froukje aan de telefoon die mijn uiterst onplezierige ervaring met de dame achter de chat wist om te buigen, heeft Topbloemen mij ook in de toekomst nog als klant. Het had niet veel gescheeld of ik had nooit meer iets bij hen besteld. Als het in uw bedrijf gaat om klantgerichte dienstverlening, ga dan op zoek naar een Froukje en een Thijs! Waarom? Die snappen dienstverlening! Ieder bedrijf heeft een Froukje en een Thijs nodig! Hebt u ze al gevonden? Zorg dan dat u zuinig op ze bent!
Zaterdag jl. een rouwboeket besteld via Topbloemen.nl, met levering op dinsdag – ruim op tijd voor een belangrijk afscheid op donderdag. Tot onze verbazing bleek dinsdag én woensdag niets geleverd te zijn. Donderdagochtend gebeld: de reactie? “Er is geen bloemist die dit nu nog kan oplossen.” Geen excuses, geen spoedoplossing, geen alternatief. In plaats van service, kregen we alleen onverschilligheid. Gelukkig konden we last minute nog terecht bij onze lokale bloemist, die wél begreep wat urgentie en medeleven betekent. In het vervolg gaan we daar gewoon weer heen. Topbloemen? Voor ons een absolute afrader.
Beste Claes, Wat ontzettend verdrietig om te lezen dat het rouwboeket niet op tijd is geleverd voor zo’n belangrijk en emotioneel moment. Dat je dit pas op donderdagochtend te horen kreeg – zónder excuses of passende oplossing – begrijp ik heel goed dat je dat als kil en onverschillig hebt ervaren. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden, en al helemaal niet bij een rouwbestelling. Ik bied je namens ons team mijn oprechte excuses aan. Ik neem dit direct intern op om te achterhalen waar het is misgegaan en hoe dit voorkomen had moeten worden. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
En dan komt er een bezorging van een bos bloemen waarbij de ontvangster ze na 3 dagen al kan weggooien. Heel erg teleurstellend. Gelukkig werd er, nadat ze contact met jullie had gezocht, een prachtige nieuwe bos bezorgd. Netjes! Het kan een keer gebeuren en als het dan zo wordt opgelost. Prima!
Beste Manuela, Bedankt voor je eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat de bloemen deze keer al zo snel verwelkt waren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als je vaker via ons bestelt. Fijn dat de ontvangster zelf contact met ons heeft opgenomen. Als het goed is, wordt er inderdaad een nieuw boeket bezorgd. Ik houd het voor je in de gaten en ga ervan uit dat we het netjes voor haar oplossen. Dankjewel voor je begrip en voor je aanbeveling ondanks deze teleurstelling – dat waarderen we enorm. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Al vaker een bos bloemen via jullie laten bezorgen. Deze keer kon de ontvangster ze na 3 dagen al weggooien. Heel erg teleurstellend. Ze heeft zelf contact met jullie gezocht en als het goed is krijgt zij een nieuwe bos. Heel benieuwd of het inderdaad zo netjes wordt opgelost. Het kan een keer gebeuren dus daarom een 5 en wel een aanbeveling.
Mooie bos gekocht namens mijn collega's voor een zieke collega. Grote bos en ook nog een donatie voor goed doel. Collega deelde de foto. Zag al paar hangende bloemen en er zaten er geen 22 bloemen in dit boeket. Echt treurig en teleurstellend. Via chat dit aangegeven. En boeket is opnieuw bezorgd. Zag toen beide boeketten in 1 vaas. Beide boeketten samen op de foto leek op de foto waardoor ik het boeket heb besteld, maar daar moest ik dan wel eerst melding doen. Fijn dat het zo opgelost is, maar ik ga de gok de volgende keer niet wagen.
Beste Lotte de Vries, Dankjewel voor je uitgebreide terugkoppeling. Wat ontzettend vervelend dat het eerste boeket niet voldeed aan de verwachtingen – zeker niet als het namens collega’s voor een zieke collega is bedoeld en er ook nog een donatie aan verbonden was. Dat hoort gewoon meteen goed te zijn. Goed dat je het via de chat hebt gemeld en fijn om te horen dat er een nieuw boeket is bezorgd. Begrijpelijk dat het vertrouwen hierdoor wel een knauw heeft gekregen, zeker als het gewenste resultaat pas na een melding is bereikt. Ik hoop dat de zieke collega alsnog blij is geworden van het gebaar, en dat we je in de toekomst weer het vertrouwen kunnen geven dat het in één keer goed gaat. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Bloemen hingen binnen 1 dag
Handige site. Wel jammer dat je geen korting meer krijgt na een aankoop voor de volgende keer
Mooi boeket besteld en mooi boeket ontvangen door de geadresseerde!
Blij dat ik voor Topbloemen heb gekozen.
Ik had een bos bloemen besteld voor op het graf van mijn baby's, helaas zagen de bloemen er al verlept uit wat het extra troosteloos maakte. Ik heb contact gezocht met de klantenservice en heb ik hierna een goede bos ontvangen
Beste Kimberly, bedankt voor je review. Wat spijtig om te lezen dat de kwaliteit niet in orde is geweest van je bestelling, zeker gezien de reden waarom er besteld was. Fijn dat we het wel hebben mogen oplossen door een nieuw boeket te bezorgen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dit graag. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Dank! Na een eerder gemelde klacht over een bos bloemen is de klacht direct opgepakt en verwerkt. Dank jullie wel! Super dat dit zo snel kon worden opgelost. Zeer tevreden met de geboden oplossing. Eerlijk is eerlijk, als je een klacht meldt moet je ook melden dat dit na behoren is opgelost. Groeten!!!
Op een simpele manier lieve vrienden een mooi boeket kunnen bezorgen. Dat gaat uitstekend met Topbloemen.
Mooie verse bloemen maar niet zo groot in relatie tot het bedrag dat je betaalt.
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL