Filtre

Boeket net zo mooi als op foto

Zorgvuldig uitgekozen bloemen. Service goed.

zag er mooi uit

goed aangekomen ,mooie bos , zeer tevreden

Prima verzorging!

Bestel al jaren! Nog nooit teleurgesteld!

Exact het boeket als op de foto

Makkelijk bestelprocedure! Exact hetzelfde boeket geleverd als op de foto. Netjes en vriendelijk bezorgd!

prima bloemen bezorger

Bestel al mijn boeketten bij Topbloemen. Ik krijg ze ook vaak. En ze zijn mooi en staan heel lang.

Je krijgt wat je besteld, en snel bezorgd

geweldig

de mensen die het gekregen hebben vonden het erg mooi

geweldig

Prima levering

Goed toegankelijk, snelle bestelling, goede bezorging, goede info.

Zie hierboven; prima!

Ik heb voor Topbloemen gekozen, omdat ik uit ervaring weet dat het erg mooie boeketten zijn.

Goed verzorgde mooie boeketten en snelle betrouwbare levering.

Top geregeld

Top service, goede prijs/kwaliteit-verhouding en komen hun afspraken/beloften na!

Geweldig!!!

Erg goed

Mooi boeket en snel bezorgd

Mooi boeket geleverd en dezelfde dag nog bezorgd helemaal top

Prima verzorgd

Valt me tegen

Ik had het grootste boeket uitgezocht. Maar wat. Mijn vrouw kreeg was wel erg klein. Zij was tevreden over de gekozen bloemen. Maar ik niet, de bloemen waren te kort afgesneden. Na deze beoordeling werd ik zaterdag gebeld door een medewerker van Topbloemen. En zij bood haar excuses aan. Ik hoefde geen foto's o.i.d. te laten zien. Maar zei gaf me wel de keus, of een nieuw boeket of een tegoed bon. Ik koos voor een nieuw boeket. Dus zelfde dag werd er een nieuw boeket bezorgd. Is dat niet netjes.

Goede Service , Leuke geschenken

Goede service, bloem zijn mooi.

Alles was prima geregeld

De ontvanger was blij met de mooie bos bloemen. De bos was netjes bij de buren afgegeven.

Geweldig!

Snelle bezorging en erg mooi boeket, makkelijk bestellen en betalen!

Mooi boeket.

's Middags geleverd en de ontvanger was blij met het boeket.

Goede klantenservice

Was niet tevreden. Goed en snel opgelost. Complimenten.

Gewoon toppie

Goede service en kwaliteit

Alhoewel ik het niet zelf heb gezien, was de ontvanger blij verrast en dat geeft mij het gevoel dat het alles perfect is afgehandeld.

wat ze beloven doen ze

Mijn ervaring al jaren is met Topbloemen.nl, wat ze beloven komen ze na. Goede service en correct en snel handelen

Wat snel en makkelijk

60 Noorderdreef