Filtre

Bouquet is goed ontvangen en zelfs twee weken na datum van bezorging zijn er nog steeds rozen die stand houden!

Geweldig!

Mijn ouders zijn heel erg blij met het bloemstuk. Dan ben ik uiteraard zeer content met mijn keus voor jullie!

Topservice!

Dinsdagavond heb ik een boeket online besteld en de volgende ochtend werd het boeket al bezorgd. Tevens reageerde de klantenservice heel snel op een doorgegeven toevoeging. En last but not least, de ontvanger vond het een heel mooi boeket.

perfecte levering

mijn dochter was heel blij met het mooie boeket,voor mij de eerste maal dit geprobeerd.Ervaring is positief

Zeven uur in de ochtend besteld en om Tien uur bezorgd. Was heel blij mat de bos bloemen en de goede service.

Prachtige bloemen Snelle levering

Mooi boeket en op tijd bezorgd

Voor het eerst gebruik gemaakt van topbloemen.nl Ik ben zeer tevreden.

Goede ervaring met Topbloemen gehad

Keurige tijdige levering en komt afspraken na.

Tevredenheid

Alle bestellingen die ik bij Topbloemen gedaan hebt zijn altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Vlg bestemmeling, het mooiste boeket ooit

Klain minpuntje mbt levering door bpost: boeket gewoon aan voordeur gelegd. Hebben nt de moeite gedaan tot de mensen kwamen opendoen, hoewel ze thuis waren. PostNL is mschien ern beter alternatief....

Fijne snelle service en mooi assortiment

Snel en mooie bos bloemen

Betrouwbaar en eerlijk

Een eerlijk bedrijf . Prima geregeld en voldoende informatie . Tijdens en over de bezorging van de bloemen . Netjes geregeld en betrouwbaar . Dat is heel wat waard . Succes met jullie bedrijf . Eerlijkheid duurt het langst . Hou vol zo . Goed Bezig groet Thea

Zowel zakelijk als privé TOP!!

Kleine moeite groot plezier!

Op de site is het makkelijk om een mooie bos bloemen te kiezen en te laten bezorgen. Met of zonder vaas, met of zonder kaartje.

Ben heel tevreden, bloemen bleven 3 w goed

Op mijn verjaardag 7 Jan kreeg ik verschillende boeketten van jullie en 23 Jan heb ik ze opgeruimd terwijl er nog goede tussen zaten. Ik heb ervan genoten

Ben tevreden

Veel geld voor een matige bos bloemen

Misschien waren mijn verwachtingen dan wel te groot. Eerlijk gezegd viel mij de grote van de bos bloemen tegen ten opzichte van de prijs. Het is wel een mooie bos bloemen!

Al aantal jaren goede ervaring

Goede service, mooie bloemen die lang staan. Prettige website om mee te werken. Snelle reactie via mail en telefoon.

Ik heb de foto van ontvangst gezien. Perfect uitgevoerd als op de foto

I

de persoon die het boeket heeft ontvangen was er blij mee en zag er goed uit

mooie bloemen

gegeven na een opening van een goede vriendin die keuken winkel heeft geopend.

de ontvanger heeft me een foto van het boeket gestuurd zag er heel mooi uit

Zoals altijd, super

Meerdere keren besteld maar altijd mooi bezorgd en precies wat ik besteld heb. Gewoon super.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, maar ik heb zelf de bos bloemen in het echt niet gezien!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL