Filtre

Maatwerk ten top!

Alles wat is gevraagd is uitgevoerd. Dit betrof lelies wit en/of roze en mooie mix is geleverd.

Super.

Ik ben top tevreden! De bloemen waren ook prachtig, volgens de geadresseerden. Daar doe je het voor !

Besteld, geleverd zoals gevraagd: perfect.

Besteld, geleverd zoals gevraagd: perfect.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden over Top bloemen. De boeket wat ik voor mijn vriendin bestelde was prachtig!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en boeket precies zoals op de foto

mooi boeket, foto van m’n collega die jarig was gekregen, was er heel blij mee Alleen lachen om het briefje bij niet thuis, boeket ligt in de kliko hahaha Wel goed gevonden, anders was t mss gejat Grtjes sil verhoef

Prima en een uitkomst wanneer ik zelf niet naar buiten kan!!!!!!!!

Makkelijk.

Zoals bij alle voorgaande bestellingen keurig op tijd bezorgd.

Bestel al jaren bij Topbloemen en ook deze ervaring was weer prima.

Zeer tevreden!

Ruime keuze, netjes op tijd bezorgd. Altijd top!

Ondanks verkeerde datum, toch alles na tevredenheid opgelost.

Top gedaan!

Alles naar wens verlopen, hele proces goed gegaan; en een hele blije dochter ☺️!

Meestal prachtige boeketten.

Op een enkele uitzondering na, eigenlijk altijd prima service en boeketten.

Prima gegaan

Ik ben zeer tevreden. De bestelling verliep probleemloos. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken betreffende de levering. En het was een mooi boeket.

In de avond besteld, dag erna al in huis!

Snelle bezorging en prima boeket.

Snel en goede service

Geweldig!

Pracht boeket uitgezocht, zelfde dag geleverd, en ontvanger was er erg blij mee.

Makkelijk te bestellen op de website

de boeketten worden steeds op tijd geleverd en beantwoorden aan de fotos op de website. Je wordt steeds goed op de hoogte gehouden van wanneer de bestelling zal geleverd worden en ook alzsze geleverd is.

Goede

34 rode rozen besteld; 33 rode rozen geleverd

Super mooi gemaakt

Heel tevreden

Tevreden ontvangers van de boeketten

Snel en efficiënt, bezorgde bloemen hetzelfde als op de foto

Profesioneel

Zeer goede service

Super meegewerkt!

Ik had een boeket laten bezorgen in het ziekenhuis, bleek dat daar geen bloemen bezorgd mochten worden en het werd geweigerd. Gevraagd of deze naar het huis adres gestuurd konden worden en dat is gedaan. Helemaal top!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL