Filtre

Snel besteld en goede terugkoppeling

Goede en snelle service

Mooie bloemen en een stuk goedkoper dan elders.

Xxxx

Prima communicatie

Bestellen is zeer eenvoudig, goede keuze en je wordt continue op de hoogte gehouden van bestelling, verwerking en bezorging.

Leuk boeket, wel veel groen blad

Mooi boeket laten bezorgen. Ontvanger was blij verrast. In verhouding tot de bloemen, had groen blad de overhand. Dat strookt niet met de afbeelding op de site.

Prima service!

Zie boven: de bestelling via de website was zeer gemakkelijk en de bloemen werden dezelfde dag afgeleverd. Dus: ben ik 'heel happy'

Top bloemen is top .

Bloemen prima maar bestellen ging moeizaam

Ik heb 3 keer alles opnieuw moeten invoeren voordat de bestelling eindelijk geaccepteerd werd. Werd er steeds uit gegooid. Dit duurde veel te lang. Het was dat ik een kortingsbon had die ik wilde gebruiken anders was ik naar een andere aanbieder gegaan. Verder wel op tijd bezorgd en netjes op de hoogte gesteld per mail.

Eenvoudig en snel

Bestelling is eenvoudig en wordt duidelijk aangegeven. Levering volgens afspraak.

De bloemen zijn op tijd bezorgd, en het was een prachtig boeket.

Goed geregeld

Bloemen volgens afspraak op tijd bezorgt

Precies zoals besteld

Mooi hart besteld met roze bloemen. En het werd precies zoals ik gevraagd had afgeleverd. Perfect Kado

Doen wat je beloofd hebt.

Heel mooi boeket

Het was ook mooi op tijd

Mooie bos bloemen geleverd op het juiste adres en dag

Lekker snel!!

Ik was de trouwdag van mijn ouders vergeten...ineens popte het in me op..maar zat ook ziek thuis. Dankzij topbloemen heb ik via deze snelle weg ze toch nog kunnen verassen met een mooie boeket. Op dezelfde dag!!

Prijzig maar echt uitstekend....

Zie boven

Makkelijk bestellen, snel bezorgd, mooi boeket

Je ziet op de website duidelijk hoe het boeket eruit ziet en het is ook fijn dat je daarbij kan kiezen hoe groot je dat boeket wil. Het is makkelijk om te bestellen, je kan daarbij ook kiezen of je nog een kaartje of vaas erbij wil. Het wordt ook lekker snel bezorgd, dus je kan het nog op het laatst bestellen. Ik ben er helemaal blij mee!!!

Helemaal goed!

Zwager en schoonzus vonden het een hartstikke mooi boeket.

Goede service, ik had het verkeerde huis nummer opgegeven. Toch nog goed gekomen. Klasse.

nog dezelfde dag

fantastisch dat er nog dezelfde dag een bos bloemen kon worden bezorgd, zag er ook mooi uit!!

Alles naar wens!

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden!

De ontvanger van het boeket met vaas was er super blij mee!!

Wederom tevreden!!

Keurig op tijd bezorgd...de ontvangers sturen vaak een foto van het bestelde boeket ...ziet er mooi uit..hun blij en ik ook!!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL