Filtre

Goed alleen waarom altijd een wachtwoord!

Altijd een verzorgd boeket!

Goed verzorgd

Op tijd! Prima verse bloemen!

Sinds jaar en dag zeer tevreden!

Geweldig!

In een woord geweldig.

Ik ben heel tevreden. De ontvanger ook!

Mooie bloemen, op tijd bezorgd.

Mooie bloemen, goede afspraken en ook nakomen

Mooi boeket Wel duur al met al Afspraak helder en werd nagekomen

Te laat

Veel te laat bezorgd

Snel en een goede communicatie

Prachtig boeket snel geleverd

Slecht

Gevraagt met nadruk om smorgens niet te leveren en vervolgens leveren ze gewoon smorgens... lezen is moeilijk tegenwoordig.

Hele goede service

Om half twaalf bloemen besteld die om 14.00 uur geleverd werden!

Prachtig boeket

Eenvoudig besteld, mooi boeket.

Onze naam stond niet op het kaartje

Onder de tekst zou onze naam moeten staan , zodat de mensen weten van wie het kado komt Liefde is eindeloos, puur en oprecht Liefde is warmte, liefde is echt Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar Liefde is een huwelijk van 12,5 jaar Maar door topbloemen netjes afgehandeld Jo&Kitty

Degene waarvoor ik bloemen had besteld was niet thuis. Ik kreeg netjes een bericht en een mogelijkheid om een bericht te sturen naar topbloemen. Ze hebben het de volgende dag alsnog bezorgd.

Geen afzender erop gezet

Op de juiste datum geleverd, mooi boeket. Maar waarom dan een 6? Ik vind het zelf erg belangrijk dat je weet van wie je wat krijg maar dat was niet zo. De ontvanger kreeg niet de volledige tekst wat op kaartje stond terwijl afzender gewoon door kon tikken en nergens aan gaf te veel tekst. Heel slecht, gelukkig belde de ontvanger van wie heb ik dit gehad maar anders wist degene van niks of gezegd pak niks aan zonder afzender

Geen idee

Heb bloemen besteld vanuit Portugal en zijn snel bezorgd. Prima, ze waren tevreden met de bloemen.

Mooi boeket voor redelijke prijs.

Voor een vriend hebben we een boeket laten bezorgen via Topbloemen.nl het boeket was mooi en de volgende dag al afgeleverd dit was top. Een nadeel was, dat niet de gehele tekst op het kaartje stond waardoor onze vriend nier wist wie de afzender was. (Tip: maximale tekens doorgeven tijdens schrijven kaart).

Prachtige bloemen en snel bezorgd

Wat fijn om te weten dat je bij topbloemen zeker weet dat de boel goed, netjes en vlot geregeld wordt!

dezelfde dag bezorgd, mooie bos

Ik moest nog snel een bos bloemen bezorgd hebben. De jarige had dezelfde dag nog een mooie bos ontvangen.

Zeer snelle bezorging, prima!!

Prachtig boeket en op juiste tijd geleverd

De ontvanger is erg blij met het boeket: prachtige bloemen. Ook veel bloemen die nog uit moeten komen, dus het zal lang staan.

Echt : Top bloemen.

De bloemen voldeden geheel aan de verwachting.

top service

top service.

alles was goed verzorgd, bestelling op tijd en mooie bloemen.

HEEL TEVREDEN OVER DE BEZORGING EN DE MOOIE BLOEMEN.

Mooi

Mooie bos tulpen