Filtre

buitengewoon goed

de persoon waar de bloemen voor bestemd waren , heeft ze heel goed ontvangen en gezien de foto´s waren ze prachtig

Netjes afgeleverd bij de buren TOP.

TOP

Zoals de vorige keren is ook deze bos geweldig. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service. Krijg altijd lovende reacties van de ontvangers.

Keurig op tijd bezorgt, bos voldeed aan de verwachtingen. Noot: maak bestelling ook voor een Android besturing mogelijk.

Ontvanger zeer tevreden over de kwaliteit

Ontvanger zeer tevreden over de kwaliteit

Zet goed

Goede afhandeling

Mooi boeket perfect op tijd bezorgd

Ze hebben op tijd geleverd !

Een positief indruk voor mijn eerste bestelling.

Prima geregeld allemaal.

Weer prima

De ontvanger was blij met de bos bloemen. Op tijd bezorgd. Niet aan op te merken.... alhoewel.... Ik vind de bezorgkosten binnen de plaats wel heel erg hoog!

Zelfde dag bezorgd, snelle service

Onvoldoende!

Het. Oeket leek totaal niet op hetgeen besteld is, en was bij lange na niet de bijna 40 euro waard die ik ervoor betaald heb. De kleuren klopten niet, de verhouding rozen en andere bloemen klopten niet, evenals het totale aantal bloemen in het boeket. Schande!

Bloemen waren binnen een uur bezorgd!

topbloemen heeft een top service

er wordt meegedacht en topbloemen schroomt niet om financieel te compenseren

Heel netjes en goed geregeld

Het boeket voldeed helemaal aan mijn verwachtingen en het kaartje was ook heel netjes

Goed en snel - zoals afgesproken - geleverd.

Topbloemen = Topservice en topkwaliteit

Altijd prachtige boeketten en op tijd bezorgd!

perfect

Zoals altijd weer perfect geregeld. Het rouwstuk was zo prachtig gemaakt en met liefde, geen woorden voor. Jawel 1 woord Bedankt

Heel mooi ik heb het via een foto gezien, de ontvanger was ook dik tevreden.

Zoals de jullie naam het al zegt: TOP

Uitstekende service

Goede service. Alleen zou je op de website iets moeten kunnen wijzigen op het briefje indien nodig

In 1 woord top!

Mooie bloemen maar kaartje was niet beschreven.

Had een bos bloemen naar m’n oma gestuurd, de bos was mooi, en ook op tijd geleverd. Helaas moest mijn oma mensen bij langs om te vragen wie het gestuurd had, want het kaartje die er bij zat was blanco. Desondanks ga ik hier wel weer bestellen. Fouten kunnen gemaakt worden.

Netjes en verzorgd

Oke