Filtre

Super snel geleverd

Op het laatste moment nog 2 boeketten besteld en de volgende dag bij mijn werkgevers laten bezorgen.

Snel en gemakkelijk

Mooie boeketten zoals omschreven

Hele goede service en kwaliteit

Als het doorgegeven adres niet duidelijk is en het zou met het bezorgen fout kunnen gaan, nemen ze gewoon 4x contact op tot dat ze zeker weten dat het bezorgd wordt. En dat werd het.

Bezorging perfect

Nu nu afwachten hoe lang het boeket werkelijk mooi blijft. Onze schoondochter houdt ons op de hoogte en als we tevreden zijn, zulken we zeker vaker van uw diensten gebruik maken

Savonds laat besteld...volgende dag bezorgd!

Super fijn

Super snel en netjes

Op tijd mooi !!

Was op tijd bezorgd was voor tweede kerstdag

Altijd goed geen problemen bloemen zijn perfect

Prachtige bos voor een goede prijs

Zeer prettige manier van bestellen, bevestiging en levering.

Super service

Makkelijk bestellen en prachtige boeketten. Staan ook lang.

Perfect!

Prachtig kerstboeket bij familie laten bezorgen! Alles perfect verlopen!

Na een paar bestellen zeer te vreden. Dus wil ik een bloemetje zenden dan kom ik gewoon weer terug. Zijn super goede bloemen en vers En ze worden altijd zeer gewaardeerd

TOP !!!!

Mooi,op tijd,en betaalbaar ...TOP !!!

Snelle en prettige levering goede prijs kwaliteit verhouding

Goed ontvangen

Blije ontvanger

Mooie bloemen, goed bezorgd.

Prachtige bloemen. Dank U.

Snelle levering, goede service

Zie hierboven

Prima Boeket

De Boeketten waren helemaal Top Goede Kwaliteit,

Alles prima volgens afspraak

Netjes op de afgesproken dag bezorgd, blije ontvanger.

Na aanbevelingen op social media voor topbloemen.nl gekozen en niet teleurgesteld. Boeket zag er iets anders (minder luchtig) uit dan op de productfoto (ontvanger had me foto gestuurd) maar er zaten wel dezelfde bloemen in, dus prima. Ontvanger vertelde dat het boeket van een hele goede bloemist uit de buurt kwam, dus met de kwaliteit zal het ook wel goed zitten. Volgende keer zeker weer hier bestellen!

Werd netjes op de hoogte gehouden over de staat van mijn bestelling. Of het was wat ik besteld heb weet ik niet, maar de ontvanger was blij.

Topbloemen heeft mijn klacht goed opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.

Topbloemen heeft adequaat gereageerd op mijn klacht en naar tevredenheid opgelost.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL