Filtre

De ontvanger was vol lof, dus ik ook tevreden.

Snelle bezorging. Bloemen zijn altijd fris en goed. Mooie boeketten.

Fantastisch boeket

De ontvanger van het boeket was tot tranen toe geroerd met jullie fantastische witte kerstboeket met rozen en gerbera's. Ook de chocolade was heerlijk, zei ze. Bedankt hiervoor en voor de snelle levering!

Mooi kerststuk op tijd bezorgd

Op de website kan je kiezen uit 3 formaten. Als je gaat bestellen is het kleinste formaat niet aan te klikken, dus wordt het duurder dan je wilde.

Zeer tevreden.

We hebben naar onze kleindochter die uit Amerika voor studie terug kwam in Nederland,een topbloemen boeket laten bezorgen,ze was erg enthousiast en vol lof over de bloemen een mooi Kerstgebaar.Een echte aanrader! Gaan we meer doen zo.Groet

C

X

in 1 woord: prima

bestelling verloopt altijd vlekkeloos

Altijd keurig verlopen.

De krijger vond het een mooi boeket

Te vreden

na wat strubbelingen alles perfect opgelost !

Correct gegaan allemaal

Hele goede ervaring. Was heel goed ontvangen. Mooi boeket en bedankt.

Altijd prima!

Altijd ziet het er goed uit en prima kwaliteit!

Bloemen zoals op de foto

Verse bloemen

Het is perfect, helemaal volgens verwachting

Snelle en goede levering van prima product

Prima Service Verse bloemen Vertrouwd en goed!!

Komen afspraak na

Goed en volgens afspraak

Klant was super tevreden was een prachtige bloemstuk .

Simpel, beloven wat ze doen

Netjes gedaan!

Bij de buren afgeleverd, plus een briefje in de bus. Prima!

Boeket prima website erg lastig

De boeketten zijn prima maar de website vind ik soms wel lastig. Het is vrij lastig vooral om je voucher in te vullen. Ik moer dikwijls een paar keer uitloggen en opnieuw starten om alles naar wens te krijgen.

Prachtig

Goede service fantastische bloemen prachtig geniet er nog steeds van

Snel bezorgd

Zoals gewoonlijk stipte levering en tevreden ontvanger

Ik vind Topbloemen een topbedrijf. Altijd veel keuze, goede communicatie, stipte levering en goede kwaliteit

Super handige bestelprocedure en mooie boeketten.

Voor meerdere collega's bestelde ik een kerstboeket met daarbij steeds dezelfde tekst. De bestelprocedure biedt de mogelijkheid deze tekst en het gekozen boeket steeds te herhalen. Dat is erg handig. De collega's waren zeer enthousiast over de boeketten. Kortom: Top

super

zus was niet thuis boeket keurig bij buren afgeleverd en briefje bij zus in brievenbus gedaan. Boeket was prachtig

Super!!

Ruime keuze goede service