Filtre

uit de kunst

bloemen werden met grote dankbaarheid ontvangen!

Een prachtig boeket geworden. Is ook goed gegaan met briefje in de brievenbus en bij de buren bezorgd.

Prima altijd

Jammer dat je nooit weet hoe de bloemen zijn. Ik stuur ze nasr redelijk onbekene voor mij. Misschien dat ontvangers kunnen reageren

Snel hele mooie bloemen

Perfecte service. Snel geregeld. Fraaie boeketten.

Snel hele mooie bloemen

Perfecte service. Snel geregeld. Fraaie boeketten.

TOP-bloemen

Zoals verzocht en gehoopt was de bos bloemen ruim op tijd. Weer TOP van topbloemen!

TOP-bloemen

Tevreden

Laatste boeket dat ik besteld heb voor mijn vriendin 9 dec. jl. heeft ze mij een foto gestuurd en het zijn andere kleur bloemen dan ik besteld had maar wel veeeeel mooier!!! Dus zeer tevreden ❤❤

Afspraken nagekomen, ontvanger was blij

Hebben bewust gekozen voor boeket waar gerbra's in zitten (volgens foto website) echter zat er maar eentje in

Heel tevreden, mooi gemaakt

Tevreden en mooie verse bloemen.

keurig

Keurig netjes geleverd en mooie bloemen ;)

Snelle bezorging boeket viel tegen

Bezorgen was super snel, boeket viel me erg tegen, boeket op de foto was groter als dat is ontvangen. Expres al voor groot gekozen maar was nog kleiner…

Snelle bezorging boeket viel tegen

6 Thailandlaan