Filtre

Mooie bloemen. Goede bezorging

Top!!

Ik heb deze bloemen vanuit Frankrijk besteld en binnen minder dan 3 uur waren ze bezorgd . Prima service en mmoie keuze van bloemen .

Zoals altijd, super service!

Dezelfde dag bezorgd. Prima service.

Mooie bloemen, dat vind ik belangrijk... ik hou niet van teveel groen in een boeket.

Heel goed!

Ik ben zeer tevreden!!

Helemaal top

Mooie bos bloemen voor onze moeder en vader Netjes bezorgd en netjes verzorgd!!!. Bedankt voor de goede service. Gr patricia arjan.

Prachtig boeket

Mooie bos op tijd gebracht

Voor de verjaardag bos bloemen laten bezorgen bij mijn moeder. Ze was superblij zowel met de mooie bos als met de vriendelijke bezorger. Dus prima kwaliteit en service!

A happy husband

Bit disorganised here, so I ordered some anniversary flowers the night before and I had a surprised but very happy husband the next day!

Super geregeld!

OK

Was een goede beslissing deze bestelling.

Mooie bloemen aflevering volgens afspraak

Positief

Super mooie bos bloemen

Goede service, mooi boeket

Positief!

Goed, op tijd en mooie boeketten

Ik bestel al wat jaren via topbloemen en heb nog nooit gehoord dat het geen mooi boeket was

Complimenten

Alleen maar lof.uitstekende service

Het (geboorte) boeket werd door de ontvanger enorm gewaardeerd. Ze vonden hem heel mooi en ook de toevoeging van het beertje ontzettend leuk.

correct bezorgd

Mooie boeketten . Goede service . Ik ben zeer tevreden .

Mooie bos bloemen ...

Snel besteld en nog optijd mijn cadeau op verjaardag bezorgd, fijn dat dat Jan!!!

Fijn betrouwbaar

Meerdere keren gebruik gemaakt van topbloemen... is altijd prima op orde. Fijn dat we op zo'n service kunnen rekenen

Zoals altijd top!,

Hoe vaak ik ook bestel bij top bloemen ,het is altijd oké. Prachtig product dat met zorg is gekozen en verpakt.

Top snelle service!

Precies als uitgekozen Prima en snel

Simpel te regelen

Keuze uit mooie boeketten in verschillende prijsklassen. Makkelijk om te bestellen, goed te volgen en keurig op tijd bezorgd.

Bloemen maken mij happy

Prachtig boeket, prima service