Dat is het enige minpunt aan Topbloemen.
Beste Marielle, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Blijf bij jullie bestellen prima service en altijd goed
Beste Ingrid, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zie boven. Na telefonisch contact op 29/7 een goede oplossing gevonden in de vorm van een nieuw boeket!
Beste Odette, Bedankt voor je beoordeling. Omdat je hebt aangegeven niet (geheel) tevreden te zijn met het geleverde boeket, zullen wij contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Zie boven.
Echt een aanrader!!
Beste Ikram, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Overzichtelijke, betaalbare website
ging vlot
Beste Peter, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Nadat de ontvanger niet thuis was hebben jullie dit in goed overleg, zonder gedoe zeer fijn opgelost. Dank hiervoor
Beste Roy, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Veel keuze, bestelling gaat snel en altijd volgende dag al bezorgd. Ontvangers geven altijd aan dat het mooie boeketten zijn.
Beste Mariella, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Top bloemen doet wat ze beloven Top!!!!
Beste Anja, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bloemen ,
Beste D., Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De reactie die ik dan ontvang als ik mensen verras met een bloemetje zo leuk en ik vind het ideaal ...
Beste Sylvia, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goed bedrijf
Beste Mariska, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zeer klantvriendelijk.
Beste Pauline, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Super kwaliteit van bloemen.
Beste R., Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een mooi boeket en op tijd bezorgd. Hartelijk dank nogmaals
Beste Ilona, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Volgens afspraak goed geregeld. Mooie bos bloemen
Beste Koos, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Verstuurd in een hele warme periode. Ondanks dat hebben de bloemen ruim twee weken gestaan
Beste J., Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Volgens de geadresseerde was het een prachtige bos .
Beste , Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger blij was met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bestellen online gaat top, ruime keuze duidelijke site met goede indicatie d.m.v. foto's. Levering ging helaas wat minder, het was een warme dag en ontvanger was op moment van leveren niet thuis. Bloemen zijn voor de deur neergezet. Door het warme weer hebben de bloemen een zware dag gehad.
Beste Steven, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat de levering niet helemaal is gegaan zoals het hoort. Onze excuses hiervoor. We nemen contact met je op! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Er kan altijd iets gebeuren dat optijd bezorgen niet gaat. Geen pech gehad. Dank jullie wel. Jullie zijn super.
Beste Martijn, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De ontvangers van het boeket omschreven het als prachtig.
Beste Ellen, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvangers blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
smorgens besteld, smiddags had de ontvanger het al ontvangen en het zag er keurig uit
Beste Jh., Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik ben altijd erg tevreden.over de topbloemen en de bezorging en de houdbaarheid van de bloemen.Groetjes Teunie
Beste Teunie, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen zijn altijd mooi
Beste Ingrid, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een Telefoontje een goede website ook de betaling via Ideal ging goed.
Beste Ellen, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
6 Thailandlaan
Aalsmeer 1432 DJ