Filtre

Tot nog toe,steeds tevreden over Topbloemen

Vooralsnog steeds complimenten over de boeketten van Topbloemen

Prima bloemen voor goede prijs

Simpel en eenvoudig te bestellen

Keurig netjes verzorgd

Voor de tweede keer pas bloemen besteld bij jullie maar moet eerlijk zeggen ronduit perfect mooie verse bloemen en een leuke vaas

Top bloemen maar dag te vroeg bezorgd

De bloemen waren mooi en vers. Helaas waren de bloemen niet op de afgesproken dag bezorgd maar een dag te vroeg. Waardoor het afbreuk deed aan de reden van deze bestelling.

geweldig

mijn ervaring met jullie was voor ons geweldig en zullen dat zeker vaker gaan doen bij jullie, gr j knarren.

Van bestelling tot en met bezorging top!

Hoe eenvoudig kun je het bestellen maken? Heel eenvoudig dus! De ontvangende partij was bijzonder blij met de mooie bloemen, dus dan heb ik het juiste besteld en laten bezorgen. Alles geheel volgens planning. De communicatie eromheen ervaar ik als heel erg prettig. Ik ben dus uitermate tevreden!

super

ben zeer te vreden.

zijn keurig op tijd afgeleverd.

Bestelling was snel geplaatst. Kreeg al snel een bevestiging van de bestelling. Via de mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Kreeg ook nog een mail van bezorging bij de buren. mooie bos bloemen.

Topbloemen, top boeket en prima bestelling

Zeer tevreden over het uitgezochte en afgeleverde boeket. Mail informatie erg goed verzorgd.

Erg tevreden.

Diegene waar ik de bos bloemen naar toe heb gestuurd heeft mij een foto gestuurd. Ik was blij verrast. Ook het op de hoogte houden van of en hoelaat de bloemen bezorgd zijn....super.

Snel geregeld binnen 2 uur geleverd bij het bezorg adres. In 1 woord fantastische!

De feedback van de ontvangers zijn altijd 5⭐️

Iedere keer hoor ik dat de boeketten beeldschoon zijn en de ontvangers zo dankbaar

Top! Topbloenen

Supermooie bos, snelle levering.

Suoer snel een mooi boeket bezorgt

Mooie bos maar verkeerde adres

Prachtige bos allemaal prima met vaas en champagne alleen inplaats van Noordeinde noorddijk afgeleverd mij vrouw heeft hem moeten ophalen gelukkig dat die mensen zo aardig waren om het te melden

Prachtige bos bloemen

Onze oudste dochter was er blij verrast mee op haar 25e verjaardag!

Heel goed geregeld!!

Goed, snel en netjes geregeld!!

Goede en snelle service

Het eerste boeket dat we kregen was na 3 dagen al dood. Ik heb dit in een recensie aangegeven en na een paar uur kreeg ik al een telefoontje met excuses en of ik maandag een nieuw boeket wou hebben. Ik ben erg benieuwd! Zeer tevreden over de service

geweldig

altijd op tijd geleverd. en een goede kwaliteit. een puntje wat misschien verbeterd kan worden,had een fles wijn besteld maar vanwegen de leeftijd voor alcohol was het niet zo makkelijk om te bestellen. (om datum in te voeren is een beetje verwarrend)

Mooi optijd geleverd

Al vaker bij jullie besteld, door tevreden te zijn kom je weer terug! Ik hoor dat het mooie bloemen zijn en dat het lang genieten is.

Altijd op tijd en fantastische kwaliteit.

Prima verzorgd, top !

mooie verse bloemen en goede bezorging

goede ervaringen

Zoals altijd keurig verzorgd.

We zijn altijd tevreden met wat we bestellen.

Netjes geleverd alleen niet s ochtends

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ