Filtre

Makkelijk te bestellen en mooie goede bloemen

Heb de bloemen voor mezelf besteld en ben zeer tevreden

Mooi boeket en fijne wijn.

Doen, wat ze beloven.

Foto geeft goed weer, wat geleverd wordt. Bezorging zoals afgesproken. Je word op de hoogte gehouden over de genomen stappen.

Top !

Mooie kwaliteit,goed en snel geleverd.Ook contact klantenservice verliep goed

Netjes op tijd bezorgd.

De ontvanger was zeer tevreden met het mooie boeket.

Duidelijke website om vlot een mooi kwaliteitsboeket te laten bezorgen.

Altijd een fraai boeket en tevreden ontvangers, zie ik aan de foto's die ik terug krijg.

mooi boeket, goede communicatie

Veel te weinig communicatie

Na de bestelling direct een bevestiging er van. Da's goed maar, verder hoor ik helemaal niets meer. Hoe laat wordt er bezorgd? Wie bezorgt? Wel nietszeggende antwoorden op vragen via mail wisseling. Wachten, wachten, wachten, en ja hoor de bloemen worden halverwege de dag bezorgd. Daarna ontvang ik een mail dat de bloemen bezorgd worden. Allemaal erg onhandig. De bloemen zijn wel goed. Gelukkig. Waarom niet even doorgeven wie de bloemen levert. Dan kan ik die winkel contacten.

Makkelijk te bestellen en op tijd bezorgd.

Goed zeer goed

Goed verzorgd

Schitterend boeket

Schitterend goed gesorteerd boeket, keurig op tijd geleverd. Prettig , dat er een melding van aflevering gestuurd wordt

Tevreden

Ik heb al vele keren gebruik gemaakt van TOPBLOEMEN ik kan alleen maar vol lof over de behandeling en service en kwaliteit van bloemen spreken TOPBLOEMEN bedankt

top

al een paar keer bloemen besteld en zeer tevreden mooie boeketten en het word prima bezorgd

Snelle levering...goed verpakt!

Top service!

Weer een boeket besteld voor mijn schoonzus, die ook een foto van het boeket heeft gestuurd! Zag er prachtig uit!

Mooie verse bloemen

Heel tevreden

Super en handig

Geweldig dat ik digitaal een mooi boeket bloemen kan bestellen. En dat ik op de hoogte wordt gehouden van de bestelling.

Prima!!

Weer een prachtig boeket!

Fijne en snelle afhandeling!

top!!!!

geen ---- puntjes..... ja misschien de prijs van bloemen, maar wat is tegenwoordig niet duur.

Geweldige service

Van bestelling tot bezorging word door topbloemen uitstekend verzorgd Mooie kwaliteit bloemen

Top bloemen en planten.

Laatste bestelling was een 1e keer een vaste plant. Dit na positieve ervaringen met bestellingen van boeketten. Prachtige plant ontvangen (ontvangen.

Uitgebreide keuze en een tevreden ontvanger

De bestelling was snel geplaatst en vervolgens werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. De ontvanger was zeer tevreden!

Snelle nette levering

Super goed