Filtre

Mooie bos voor oma

De mooie bos bloemen voor oma in een revalidatiecentrum werd prima op tijd voor haar 95e verjaardag bezorgd. Oma blij, wij blij.

goed. geheel volgens wens

fijn

Makkelijk te bestellen snelle levering en kwaliteit

Perfect aan mijn wensen voldaan

Topbloemen.nl heeft alles zoals omschreven in mijn online bestelling uitgevoerd !

Mooie bos bloemen!

Met vertrouwen bestel ik bloemen bij Topbloemen, wetende dat het mooie bloemen zijn en op de afgesproken tijd bezorgd!

Heel tevreden

Had een kleine correctie die meteen werd opgepakt. Heel fijn

Super mooi

Slechte bezorging

Chauffeur kwam pas om 18 uur aan, waar we de hele dag op de bezorging hadden gewacht. Liet de bos bloemen achter voor de deur, wilde niet eens in de voortuin zetten. Hij had 'haast' blijkbaar.

Ontvanger tevreden met haar boeket.

Ik ben zeer tevreden over top bloemen

Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de bestelling en de bezorging. Heel handig om zo bloemen te laten bezorgen.

Bloemen zijn top!

Geen opmerkingen, het is goed verlopen.

tevreden

Het was de eerste keer dat ik bestelde via Topbloemen. Goede berichtgeving tussendoor. Reactie van de krijger was ook positief. De foto die zij stuurde leek echt heel goed op de foto die in bestelde.

werd weer keurig verzorgd. ontvangster zeer verrast door de mooie plant

Ik bestelregelmatig bij topbloemen en krijg altijd enthousiaste reacties

Snelle en uitstekende service

Bloemen bij niet thuis netjes bij buren afgegeven en mij hiervan op de hoogte gesteld, ik zeg TOP SERVICE!! Volgende keer weer bestelling bij Topbloemen.nl

te klein

boeket is slecht en heel kleine en dat voor dat bedrag ik vind het tegenvallen

Prima geregeld

Ben heel goed tevreden

prima service

ik werd netjes op de hoogte gehouden en kreeg ik de melding dat de bloemen bij de buren bezorgd waren. Heel correct

Makkelijk te bestellen, mooi boeket, goed prijs tijdig bezorgd.

Teleurstellend

Voor ruim 80 euro besteld en na 3 dagen was de helft verlept. Zeker niet voor herhaling vatbaar. Laat de volgende keer bij onze bloemisterij het boeket leveren en ben ik voor 30 euro klaar.

Keurig verzorgd en op tijd bloemen zagen er prachtig uit. Compliment hoor.

Ontvanger was erg tevreden

Snelle hexorging van een mooi boeket

doen wat ze moeten doen nooit geen problemen.

alles volgens wens verlopen

Had een keer keuze bloemist gedaan en het zag er heel goed uit!

Duidelijke webshop. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Krijg vd mensen waar ik bloemen heb laten bezorgen dat het goede kwaliteit is. Mooie bossen

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ