Filtre

Top geregeld

Heel vriendelijk,

Ruime keus, op tijd bezorgd. Helaas behoorlijk aan de prijs.

Uitstekend!

Uitstekend!

Mooi bouquet prima service!

De bloemen zijn op tijd bezorgd en het is een mooi bouquet. Voldoet zeker aan de verwachtingen!! Zeer tevreden!

Goede oplossing geboden

Bos bloemen was erg klein en viel dus erg tegen maar goede service en prima opgelost!

Super en hartstikke duidelijk allemaal

Mooi boeket op afgesproken tijd bezorgd.

Goede ervaring.

Super mooie en snell

Gewoon goede bos bloemen en netjes bezorgd.

Niet de goedkoopste maar wel een nette bos bloemen die keurig is bezorgd, ook nadat de geadresseerde de eerste keer blijkbaar niet thuis was.

Altijd goede bloemen

Één maal niet goed, klacht ingediend en kregen week later een nieuwe bos.

Prima als altijd

Heb die mooie bos gezien..precise wat ik had besteld..bedankt

Heel veel geld voor een klein bosje bloemen

Totaal 28.35 uitgegeven voor een teleurstellend klein boeket. Voortaan koop ik liever zelf een bos bij mijn eigen bloemist

Kon niet beter!!

Volgende keer weer!!

Prima levering en prachtige bloemen

Snel te bestellen, goede informatie over bezorging, de bestelde bloemen zijn nog nooit tegengevallen.

Fijne ervaring

Last minute in de late avond rond 23 uur besteld. Bestellen ging vlot via de website. De volgende dag keurig bezorgd. De jarige had een foto toegestuurd en het zag er top uit!

En zeer tevreden

Helemaal prima

Bosje rozen voor moeders de vrouw, netjes op tijd bezorgd en de rozen waren prachtig Vriendin blij, ik blij!!!

Jammer maar dit keer viel het erg tegen ..

Goedemiddag gisteren 2 bossen besteld. Waarvan er een zeer teleurstellend was . Het leek wel of de bos ergens tussen heeft gezeten. En het was erg iel. Dacht meld het toch maar even. Vriendelijke groet Ingrid Vandaag een hele vriendelijke dame aan de lijn gehad. Er is een nieuwe bos naar mijn dochter gestuurd. Ze zijn prachtig. Super geregeld!

Op het afleveradres: zeer tevreden over de kwaliteit van de bloemen.

Ga zo door.

Prachtig boeket

Perfect. Conform verwachtingen

Goed boeket, op tijd geleverd, goed geïnformeerd

Goed geregeld! Ontvanger erg blij.

Gemakkelijk en snel

Prima service en nazorg.

Ik verwachtte alleen wat meer eucalyptus in de bos zonnebloemen. Dit werd zeer correct opgelost ! Verder zeker tevreden over de bezorging e.d.

Prima, alles volgens afspraak verlopen, mooi boeket

Alles volgens afspraak verlopen Mooi boeket

Snelle bezorging. Ik heb de foto gekregen van die persoon die de bloemen kreeg. Prachtig boeket!

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ