Heel vriendelijk,
Ruime keus, op tijd bezorgd. Helaas behoorlijk aan de prijs.
Uitstekend!
De bloemen zijn op tijd bezorgd en het is een mooi bouquet. Voldoet zeker aan de verwachtingen!! Zeer tevreden!
Bos bloemen was erg klein en viel dus erg tegen maar goede service en prima opgelost!
Beste Jolanda, Bedankt voor je bericht. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen via de klantenservice nog even contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Original anmeldelse
Bos bloemen was erg klein en viel dus erg tegen
Super en hartstikke duidelijk allemaal
Goede ervaring.
Super mooie en snell
Niet de goedkoopste maar wel een nette bos bloemen die keurig is bezorgd, ook nadat de geadresseerde de eerste keer blijkbaar niet thuis was.
Één maal niet goed, klacht ingediend en kregen week later een nieuwe bos.
Heb die mooie bos gezien..precise wat ik had besteld..bedankt
Totaal 28.35 uitgegeven voor een teleurstellend klein boeket. Voortaan koop ik liever zelf een bos bij mijn eigen bloemist
Beste Karin, Bedankt voor je bericht. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen via de klantenservice nog even contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Volgende keer weer!!
Snel te bestellen, goede informatie over bezorging, de bestelde bloemen zijn nog nooit tegengevallen.
Last minute in de late avond rond 23 uur besteld. Bestellen ging vlot via de website. De volgende dag keurig bezorgd. De jarige had een foto toegestuurd en het zag er top uit!
En zeer tevreden
Bosje rozen voor moeders de vrouw, netjes op tijd bezorgd en de rozen waren prachtig Vriendin blij, ik blij!!!
Goedemiddag gisteren 2 bossen besteld. Waarvan er een zeer teleurstellend was . Het leek wel of de bos ergens tussen heeft gezeten. En het was erg iel. Dacht meld het toch maar even. Vriendelijke groet Ingrid Vandaag een hele vriendelijke dame aan de lijn gehad. Er is een nieuwe bos naar mijn dochter gestuurd. Ze zijn prachtig. Super geregeld!
Beste Ingrid, Bedankt voor je bericht. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen via de klantenservice nog even contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ga zo door.
Prachtig boeket
Goed boeket, op tijd geleverd, goed geïnformeerd
Gemakkelijk en snel
Ik verwachtte alleen wat meer eucalyptus in de bos zonnebloemen. Dit werd zeer correct opgelost ! Verder zeker tevreden over de bezorging e.d.
Original anmeldelse
Ik verwachtte wat meer eucalyptus in de bos zonnebloemen. Verder zeker tevreden over de bezorging e.d.
Alles volgens afspraak verlopen Mooi boeket
Snelle bezorging. Ik heb de foto gekregen van die persoon die de bloemen kreeg. Prachtig boeket!
6 Thailandlaan
Aalsmeer 1432 DJ