Filtre

Misschien een beetje te volle bos in verhouding met de vaas

Stipte levering en blije ontvangers

Zie boven:duurzaamheid van bloemen moet uiteraard nog blijken

Weinig problemen

Tot nu weinig te klagen. Goede info als er niet geleverd is en hoe dit opgelost wordt.

In de ochtend besteld, kwam dezelfde dag nog aan..

Ik hoop dat het goed ontvangen is.

Dit was mijn eerste ervaring

Supersnel en goed!!

Dikke prima!

Super tevreden

Zeer goed ,word heel goed op de hoogte gehouden TOPPIE

Super service en top kwaliteit van boeket, prima levering, chapeau

Perfect!

Mooie bos in water, wat extra fijn is. En keurig op tijd geleverd! Ook was het de bos zoals hij op de foto stond.

Heel tevreden, snelle bezorging ook

Zie boven

snel en zeer netjes afgeleverd, mooi boeket

was bloemetje vergeten , snel besteld voor op camping. Bij aankomst netjes gebeld en afgeleverd binnen halve dag

Goed en vers

Prachtig boeket en op tijd bezorgd

De bestelling verliep vlot, het bestelde boeket was vers en zag er prachtig uit. Ook werd het boeket keurig op tijd bezorgd.

Altijd goed en altijd een succes.

Uitstekende verzorging

Bloemen zijn zoals besteld en keurig op tijd bezorgd

Erg mooi.

Was voor een gouden bruiloft mensen waren Ontroerd omdat mooie presentatie. Had een schaal met fles wijn met bloemen

Prima afgehandeld

Prima Oke

Prima bosje bloemen

Prima te doen in deze dure tijden.

Goed!

Ik heb een photo kunnen zien van mijn bestelling en het was heel mooi!. De service en bezorging is perfect. Met vriendelijke groeten, De heer P. Mol Dronten

Mooie bloemen en stipt op tijd bezorgd.

Had gevraagd om in de middag te leveren en let wel: dat gebeurde ook!!l

Mooie bos

Kreeg een foto van de geleverde bos, ziet er goed uit. Hopelijk staat ie ook een mooie periode.

was geen XL bos

ervaring met topbloemen is ok.maar ik heb het bos bloemen besteld. en een XL formaat. Maar het was zo een klein bosje wat ik op de markt voor 15 euro zou kunnen kopen. Sorry. XL was zeker niet. dat is jammer. ik ga nu wel twijfelen in de formaat. Want je betaald er ook wat voor. Zal ook 10 x nadenken of ik uberhaupt nu zal bestellen

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ