Filtre

Uitstekende service

Uitstekende service

Wát een service!

In het afgelopen jaar heb ik, wegens vervelende omstandigheden, regelmatig een bloemetje besteld. Degene die de boeketten komt brengen is een schat, en de boeketten zijn altijd prachtig! Bij andere leveranciers heb ik wel eens boeketten gehad die verdord waren binnen een week, maar deze staan minstens anderhalve week mooi te wezen. Gewéldig!

Mijn vriendin was superblij, mooi boeket !

Netjes op tijd geleverd, prachtig boeket!

Geweldig mooi boeket

Het was een prachtige boeket zonnebloemen. zag er mooie verzorgd uit en roken heerlijk.

Prachtige bos bloemen

Mijn vriendin liet me een foto zien van de bloemen die zijn ontvangen heeft, echt een hele mooie bos. Voor herhaling vatbaar.

Goede service betreffende bezorging.

Onze kinderen waren erg blij met de mooie bos bloemen/ boeket ! Goed verzorgt door bloemist Het Koetshuys te Overveen / Bloemendaal .

heel tevreden

zelf gezien

In 1ste instantie was op de bestelling een foutief adres vermeld. Toen ik dat had aangegeven is dat direct aangepast. Belangrijk hierbij was dat de bestelling ondanks dit toch op tijd werd afgeleverd.

Naar wens

De ontvanger vsn ‘t boeket was er zeer over te spreken en daar gaat het mij om.

Heel weing bloemen

Ik bestelde het grootste boeket zonnebloemen. Er zaten er slechts 10 in. In deze perode zijn zonnebloemen erg goedkoop, het boeket was bijgevuld met een grasspriet. Ik vond het geheel dus erg weinig voor het geld dat ik uitgegeven heb.

Snel, mooi, gemakkelijk!

Snelle levering van een mooi bosje bloemen! Ruime keuze, dus voor iedereen iets moois. Top service!

Gewoon top! Makkelijke website, volop keus, leuke prijzen en bezorging goed geregeld!

Altijd kom ik voor bestellingen hier terug, want de website werkt snel en gemakkelijk. Er is volop keus en niet alleen maar superdure boeketten. De bezorging wordt altijd netjes en goed geregeld. Je wordt op de hoogte gehouden als de aflevering gebeurd is. En je krijgt als dank ook nog eens een code om bij een volgende bestelling te verzilveren. Ik ben er dik tevreden over. Met recht gekozen de naam TOPBLOEMEN!

Voor herhaling vatbaar.

De reaktie van de ontvanger van het boeket was grandioos. Dit werd geleverd door een topzaak in Leidschendam en ik werd door jullie uitstekend op de hoogte gehouden.

geweldig

snelle en goede service en goede kwaliteit

Op tijd geleverd

Mooi boeket

uitmuntend

komen afspraak heel goed na

Top bloemen , wordt version bezorgd

Al jaren bestel ik tot volle tevredenheid bloemen via Top bloemen

Het gaat snel, efficiënt en de bossen zijn mooi en staan lang.

Goede prijs, kwaliteit. Iedere keer weer mooie boeketten.

Top bloemen.

Goede keuze. Makkelijke website. Op tijd bezorgd. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Goede snelle service. Mooie bos bloemen

Je moet mensen niet verplichten om een veld in te vullen

mooi boeket op tijd bezorgd.

Mooi boeket op tijd bezorgd. Veel keuze op de site.

Bloemen staan langer dan bij iedere andere bloemist

Alles volgens afspraak

Betrouwbaar

Een groot compliment voor deze bloemist.

Een prachtig samengesteld boeket...verse bloemen! (en de knuffelbeer) Keurig op tijd, rond het middaguur, in verband met de ,,intrek,, in een nieuw gebouwde woning in Weesp. Chapeau!

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ