Filtre

Goede kwaliteit

1xniet zo'n goede kwaliteit ontvangen .JAMMER MAAR DAT IS OOK DE ENIGE KEER GEWEEST

Mijn ervaring met Topbloemen is heel goed en kreeg enthousiaste reacties van diverse ontvangers.

Super!!

Was de eerste keer dat ik hier gebruik van heb gemaakt,maar zeker niet de laatste keer! Binnen een uur was er een prachtig mooi boeket geleverd door de plaatselijke bloemist die het verzorgd voor topbloemen. De ontvanger was er meer dan gelukkig mee,echt een pracht boeket!

Zoals de naam al zegt: Top!!

Tsjaa ... het was voor iemand anders en die bedankt,te mij voor de mooie bos bloemen. Dus ik kan er weinig over zeggen. Maar alles is keurig verlopen. TOP

Duidelijk en snel bestellen en leveren

Ik vind het kleine boeket voor 16,85 met daarbij nog 5,95 aan bezorgkosten wel aardig aan de prijs, maar het zijn mooie en verse bloemen

Goed geslaagd

De ontvangers waren zeer tevreden!!

Mooie bloemen, blije vriend

Weer heel tevreden. Bestelling plaatsen gaat fijn, de communicatie is prima en het belangrijkste is: mijn jarige vriend was super blij met de mooie bloemen.

Altijd goed

Bestel regelmatig een boeket en altijd tevreden ontvangers

Goede verzorging

Het boeket is op de juiste dag bezorgd en heeft kleur gebracht op een droevige dag.

Alles naar verwachting!

Prachtig bos bloemen. Op tijd bezorgd.

Prachtig boeket. Goede bezorging. Prima op tijd

Was een mooi bos en waren er erg blij mee

Goeie service

Geen extra opmerkingen

Een mooie grote bos.

En ook prima bezorging. Ik geef een dikke 9.

Super klant gericht

Door fout in postcode bij bestelling kwam er onmiddellijk een mailtje en later een telefoontje. Nog voor ik zelf het adres had kunnen wijzigen had de medewerkster van Topbloemen de juiste postcode al opgezocht en vroeg ze mij dit te bevestigen. Ik heb dit ervaren als een zeer goede service

Prachtig en verse bloemen goed geïnformeerd, voor herhaling vatbaar!

Mooi boeket , op tijd bezorgd

Mooi boeket volgens de ontvanger. Op tijd bezorgd.eenvoudig bestellen

Echt top

Had zaterdag bos bloemen besteld en zelfde dag nog geleverd,

Bloemen zijn 1 dag te vroeg bezorgd

Boeket kan ik zelf niet beoordelen. Bloemen zijn 1 dag eerder al bezorgd, ik kreeg echter op de afgesproken dag de mails dat er bezorgd zou gaan worden en later ook nog de bevestiging van bezorging.

Op tijd het juiste geleverd

Laat op de dag/avond besteld en volgende dag al wel bezorgd. Heel fijn dat het lukte!

Slecht dat een kaartje niet bij de bloemen inzit, maar dat je daar apart voor moet betalen.

Ik had geen kaartje bij de bloemen gekocht, maar daardoor wist degene bij wie de bloemen afgeleverd werden niet van wie zij ze kreeg. De afzender staat dus niet automatisch bij de bloemen, dat vind ik erg jammer. Wel fijn dat de bloemen de volgende dag al geleverd kon worden.

Keurig volgens afspraak

Netjes op tijd en mooie bloemen. Al met al een aanrader

altijd mooie verse boeketten

zoals eerder omschreven