Fijn dat je online bloemen kunt bestellen. En genoeg keuze hebt qua prijs. Zo geregeld en ook dat het afgeleverd is.
Beste Coby, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 9 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Voor het eerst gebruik gemaakt van de online bestel methode en dat ging overzichtelijk, duidelijk en vlot.
Beste Willy, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het bestellen van bloemen gaat super eenvoudig en snel. Ze kunnen zelfs nog dezelfde dag geleverd worden als je 's ochtends bestelt. Vind ik top! ;)
Beste Lonneke, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Top! Fijne verse bloemen en blije ontvangers
Beste Tanja, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Gevraagd om voor 12 uur te leveren. Top. Super mooi boeket en de ontvangster was er zeer blij mee Bedankt
Beste Anita, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen en dat je tevreden bent over onze service. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
correct bezorgd
Beste K, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 7 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd top geregeld en mooie bloemen!
Beste P, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Net als voorafgaande keren, super kwaliteit.
Beste J.H, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd wordt en krijgt ook bericht als de bloemen bezorgd zijn!!! Super service vind ik dat!!
Beste Riet, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bijzonder klantvriendelijk
Beste Annemarie, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Makkelijk om te bestellen, ruime keus en netjes bezorgd!
Beste Gemma, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
een bloemetje doet wonderen , hoe ziek of verdrietig je ook bent.
Beste Gertjan, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beide schitterende boeketten zijn op 8 juli op tijd gebracht. Deze waren voor familie. Het is heel leuk als je op een verjaardag binnen komt en begroet wordt met de woorden, dank je wel voor het prachtige boeket. Vlak daarna kwam het andere familielid binnen die het boeket zomaar als verassing had gekregen, ook zij was er erg blij mee. Hartelijk dank voor de fijne verzorging.
Beste Gerda Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven en dat de ontvanger(s) blij waren met het boeket. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
uitstekend verzogd boeket
Beste J, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Boeket is een goede smaak gevallen bij de ontvanger.
Beste Ruud, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Een mooi boeket werd volgens afspraak keurig op het juiste adres bezorgd.
Beste Con en Ria, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Netjes verzorgd op tijd snel te regelen ook vanuit het buitenland geweldig
Beste Berendsen, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Piet, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Ik ben helemaal niet te vrede! Vrijdag om 07:50 bloemen besteld en ik heb extra voor moeten betaald om op dezelfde dag afgeleverd worden, maar het is pas de dag daarna rond 16:00 uur afgeleverd.
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. Ik zie dat hierover al contact is geweest met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
een mooi boeket die keurig is afgeleverd.
Beste R, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het fantastische cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Fijne service en mooie bloemen!
Beste Michele, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bos bloemen en netjes afgeleverd
Beste Louise, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd goed en verzorgd
Beste Ria, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het geweldige cijfer 10 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
was weer boven verwachting ik ben super blij met jullie
Beste Frank, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Mooie bos. Op tijd geleverd.
Beste Marian Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het fantastische cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
6 Thailandlaan
Aalsmeer 1432 DJ