Filtre

Helemaal Top.

Snelle levering en een blij persoon die de bloemen kreeg!

Alweer topservice

Topbloemen is echt TOP! Ik heb al vaker besteld en dit keer kon er niet afgeleverd worden. De jarige Jet was de hele dag niet thuis. Snel mailcontact en de acties van de bloemist zorgden ervoor dat de bloemen alsnog konden worden aangeboden.

Super makkelijk

Ik stuur regematig bloemen via Topbloemen ,nooit geen problemen en mooie boeketten. Dus TOP !

Mooi boeket

Voldeed aan verwachting

Ik ben zeer tevreden !

Prettig

Alles naar wens geleverd. Ontvanger was zeer blij met het prachtige boeket.

keurig verzorgd

mijn ervaring is goed

Goede mooie bloemen

Ik ben zeer tevreden over topbloemem Wederom bestelling naar wens uitgevoerd

Handig!

Handige service

Slechte ervaring

Ik had een bloemstuk willen versturen naar een partycentrum. Bij de opmerkingen aangegeven deze te bezorgen tussen 17:00 uur en 19:00 uur. Al vroeg in de ochtend kwam het bericht dat ze het niet konden afleveren om dat het partycentrum gesloten was. Na drie pogingen om dit VOOR 17:00 uur te leveren hebben ze het opgegeven. Nu staat het bloemstuk bij mij thuis en het bruidspaar waar het voor bedoeld was is op huwelijksreis. Maar wat zullen ze blij zijn met het verwelkte bloemstuk als ze terugkomen. Topbloemen … eens maar nooit meer,kan het beter TOBbloemen noemen.

Alles ging wel makkelijk en snel

Alles ging wel makkelijk. Alleen de site had moeite met het aannemen van het adres met een gebouw nr en dan nog een appartment nr. maar voor de res t ging alles naar behoren.

Zoals altijd een prachtig boeket.

Moeilijke keuze, er zijn zoveel mooie boeketten! Keurig netjes op tijd bezorgd.

Goed geregeld. Mooie bos

Weer supergoed geregeld en mooie bos bloemen

Prima levering

Mooi boeketje goeie kwaliteit / prijs verhouding

Zoals steeds weer top verzorgd!

Belangrijkste is de goede communicatie via de mail, waaruit duidelijk blijkt dat alles goed geregeld is.

Niet het bestelde boeket

Het boeket zonnebloemen dat is geleverd was echt stukken kleiner dan op de foto bij bestelling stond afgebeeld. Ik schaamde me er gewoon voor. Meteen gebeld met topbloemen en ik werd netjes te woord gestaan door de medewerkster en serieus genomen. Ik kon een foto laten zien van de ontvangen bloemen. Uiteindelijk een waardebon gekregen dat een groot gedeelte (+- 2/3) van de uitgave dekte. In te wisselen bij een volgende bestelling.

top geregeld. waren afwezig, maar via de buren is alles prima gegaan

we hebben dankzij TOPBLOEMEN andere blij en heel gelukkig kunnen maken. BEDANKT

Prachtige boeket bezorgd

Zeet tevreden

Ik vond de levering en tijd super! Goeie kwaliteit. Vind het alleen jammer dat je geen track en trace code krijg. Zodat je precies weet wanneer het pakketje gaat komen. Dit was nu een raadsel.

Alles prima. Mooie bos bloemen

Prima service, mooie bos bloemen

Mooi

Altijd weer mooie bloemen en niet te vergeten: vers

Super service

Waren niet de bloemen die ik besteld heb.

Ik had rosé rozen besteld en kreeg een gemengd boeket. Iedere rozenkenner weet dat je rozen nooit bij andere bloemen moet zetten.

Mijn dochter was super tevreden

Heel fijn om op een snelle manier een bos bloemen bij iemand te laten afleveren als je zelf ver weg woont

Uitstekend service.Vanuit Philippines besteld voor verzending in Nederland

6 Thailandlaan