Filtre

Afspraak na gekomen

Ik heb het boeket zelf niet gezien .maar de ontvanger was er blij mee

Na bezorging verkeerd boeket alsnog het juiste geleverd

Na mijn teleurstelling over het bezorgen van een verkeerd boeket heeft Topbloemen dit keurig rechtgezet door vandaag een nieuw boeket te bezorgen, dit keer helemaal zoals verwacht. Dus dit keer 5 sterren van mij voor deze goede service

Prima service voor weinig moeite en mooi boeket.

Esteld en snel geregeld

Goede vlotte service

Wysiwyg: geleverde boeket komt overeen met de foto die je bij de bestelling ziet. Het boeket wordt met zorg samengesteld, zodat deze in goede conditie afgeleverd wordt.

Niet helemaal tevreden.

De bloemen zijn voor de deur neer gezet. Ik begreep dat als de persoon niet thuis is,dat dan bij de buren aangebeld wordt. Lukt dat ook niet,dan staat er op de site dat de bloemen mee terug genomen worden. Dit is niet gebeurd. Gewoon voor de deur neergezet. Ze stonden er 's avonds gelukkig nog wel,maar dit is toch geen afspraak.

Wederom perfect verzorgd

Alles goed aangekomen

Bestellen ging snel en makkelijk. De geleverde bos was conform verwachting. Heel erg mooi.

Altijd super geregeld!

Heb al diverse keren besteld en altijd op tijd geleverd.

Weer super boeket afgeleverd

Mijn zusje en haar partner waren erg blij met het boeket.

Omdat we er niet bij konden zijn en we toch wilden laten weten dat we blij voor hen waren, was dit een goede oplossing.

Prima verzorgd

Prima verzorgd

Levering prima, eventueel probleem wordt snel opgelost.

Bestel vaker hier, prima

De bos bloemen zag erfantasties uit de ontvanger was er zeer over te spreken

Is dat de bos er prima uit zag

mijn bestellingen zijn goed aangekomen

Prima!!

Een mooi boeket besteld wat er goed uitzag en netjes op tijd werd geleverd! Mijn vriendin was heel aangenaam verrast! Volgende keer bestel ik weer via Topbloemen.nl

Prima bos bloem

Prima bos bloemen, keurig bezorgd. Alleen jammer dat ik op 5 juli een mail kreeg dat ze geleverd waren maar ze zijn pas op 6 juli bezorgd.

mooie boeketten om te kiezen en te krijgen

Makkelijk kiezen, duidelijke site en de mooie boeketten worden geleverd zoals gewenst.

Prima gedaan

Zie bovenstaande

Prachtige bloemen

Zeer mooie bos

Goed maar………..toch even een maar……

Het was niet helemaal zoals ik besteld had volgens het plaatje. Dat was een rood hart (leek op een hartvormig rood doosje) met bloemen erin. Dat was voor de gelegenheid juist zo passend. De bloemen in de vorm van een hart zijn afgeleverd, en ook mooi, maar er was geen hartvormig doosje bij. Ik maak vaker gebruik van jullie service en die is altijd prima..

Snel geleverd en precies als afbeelding, zeer tevreden

Snel te bestellen

Mooi boeket klanten zijn er blij mee !

Heel erg tevreden en blij

Een prachtig boeket geleverd en op tijd gebracht.

prima!

zoals altijd prima voor elkaar

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ