Filtre

Prima,was goed op tijd.

Al meer bij topbloemen besteld ,ging altijd goed .

Topervaring met Topbloemen!

Mooie bloemen, keurig op tijd, en lang houdbaar.

prachtig boeket. Keurig op tijd bezorgd.

helemaal goed

goede service en heel snel

Schitterende bos bloemen.

Het totale proces van bestellen en afleveren bloemen bij een jarige is perfect en to the point verlopen. Zeer tevreden over de gang van zaken en ook over de communicatie.

Altijd volgens afspraak en goede keuzes uitgevoerd, Top ..

Mijn ervaring over topbloemen zijn zeer positief, Opdrachten worden keurig uitgevoerd, De keuzes gemaakt worden prima afgeleverd, Topbloemen: TOP!

Makkelijk te bestellen!

Heb de bos zelf niet gezien maar heb te horen gekregen van de ontvanger dat het een mooie bos was.

Mooie boeketten

Kreeg lovend bericht dat de gestuurde bos prachtig is met mooie pioen rozen

Lekker makkelijk

En een blij persoon,bedankt top !

Boeket nog mooier dan op de site!

Bestellen gaat makkelijk, bezorging snel. En toen ik foto kreeg op whatsapp van een superblije vriendin met haar bos bloemen zag ik dat ze nog mooier waren dan op de website afbeelding! Dat is helaas ook wel eens anders geweest toen ik Topbloemen.nl nog niet kende, en ik daarom ergens anders online bos bloemen bestelde zag ik op foto een totaal ander boeket afgeleverd wat niet eens op wat ik bestelde leek. Het was juist een veel minder mooi boeket ook nog dan wat ik besteld had. Nu voor het eers bij Topbloemen.nl besteld en super tevreden, het afgeleverde bos lijkt echt op wat ik bestelde en was eigenijk nog mooier!

Mooie bloemen snel bezorgd.

Betrouwbaar.

Ontvanger tevreden

De ontvanger was erg blij met het mooie boeket

mooie verse bloemen

duidlijke site ,mooie bloemen

Altijd correct bezorgt

Mooie verse bloemen goed verzorgt optyd gebracht

top

deskundig, positief en correct.

Der naam TOPBLOEMEN is waar gemaakt

Omdat de kwaliteit prima is, en de ontvanger er blij mee was.

Mooie bos bloemen

Snel bezorgt

Te kleine bos bloemen

Gisteren de bos bloemen live mogen bekijken. Leek in niets op de grote bos van de foto Vandaag door topbloemen gebeld en afgesproken dat er een nieuwe bos bloemen wordt afgegeven. Deze ziet er een stuk beter uit en lijkt nu wel op de foto uit de bestelling. Prima opgelost zo!

TOP bloemen

Van de ontvanger gehoord super mooie bos uit Epe

Goede zaak! Top

Toppie ben erg tevreden met wat jullie doen verzendingen waren goed en de bloemen top. Ga zo door! Bedankt.

Mooie Bos, echter op dag 2 is driekwart verwelkt

bestelling, aflevering allemaal prima in orde echter de meeste bloemen zijn al verwelkt op dag 2. Voor het betaalde bedrag best wel een teleurstelling.

Prima service en bestellen is eenvoudig

Alles is prima verwerkt en op de afgesproken dag geleverd. Is een aanrader.

Ik zag de bloemen liggen vóór de kist.

Ik ben heel tevreden over de samenstelling van het boeket.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ