Filtre

Goede service dat het nog dezelfde dag kan worden bezorgd

Toppie misschien iets meer biedermeier boeketten en bloemstukken in oase gestoken laag op tafel en hebben oudere mensen her weinig werk aan Zelf het hart verstuurt was erg mooi met bloemen kleuren ingestoken HoOrde Ik Dus misschien een tip,

Leek niet erg op de bos van de siteen roos al ver uitgebloeid.

Denk niet dat ik nog bloemen bij jullie ga bestellen.

Uitstekende kwaliteit/service.

Maakt afspraken waar. En de kwaliteit is goed.

Tot nu toe ben ik tevreden over bezorging en kwaliteit.

Het is in onze familie en vrienden gebruikelijk om een foto te sturen naar de afzender, zodat te zien is wat er bezorgd is.

Mooie boeketten die zeer goed worden ontvangen

Veel keuze in boeketten. Snelle service. De ontvanger is er zeer blij mee.

Top bos rozen

Altijd goed bezorgd en bloemen waren gord

Je kan er altijd van op aan dat het verse bloemen zijn of je ze nu verstuurt of krijgt

Topbloemen is echt top

Top echt top

Geweldig!

Makkelijk besteld. Snel uitgevoerd. Mooie bos bloemen van prima kwaliteit

Slechte ervaring

Niet tevreden …. Ik heb voor de eerste keer bij top bloemen een boeket besteld en heb het een teleurstellende Ervaring gevonden. Had afgelopen maandag een boeket besteld voor het huwelijk van mijn dochter op dinsdag .. De bloemen werden een dag te laat bezorgd en wel om 1900 uur. Wel goed tel contact geweest, Deze mevr wilde het probleem echt oplossen ,maar gaf aan dat de bloemen misschien nog een dag later bezorgd zouden worden . Maar goed ,het werd dus toch rond 1900uur s’avonds. Ze kreeg alleen geen contact met de bloemist

Is voldaan aan mijn vraag

Bloemen zijn naar gemaakte afspraak op tijd bezorgd. Ontvanger was/is er erg blij mee

Helemaal goed

Geweldig.

Goede service en geweldige bloemen en goede info.

prima!

Netjes verzorgd

Netjes verzorgd door de bloemist. Mooie bos.

Mooie boeketten, prima en snelle levering.

top

dat wat ik besteld heb is ook geleverd

Het was goed geregeld

2 dagen achter elkaar bloemen laten bezorgen. De boeketten waren mooi snel bezorgd en iedereen tevreden. Bedankt

Prachtig boeket op tijd bezorgd

Het prachtige boeket, dat ik had besteld is op tijd bezorgd. Ook is het heel prettig dat je via email op de hoogte wordt gehouden van de status van de bezorging. Goede service.

Geweldig! Kan niet beter!

Schitterende bloemen! Snelle levering.

Ik ben zeer te vrede alles altijd netjes optijd bezorgd op de afgesproken tijd

Goed op de hoogte gehouden en gedaan en gebracht wat beloofd is. Dus super

mooie bloemen

ook snel bezorgd