Filtre

Mooi boeket.

Keurig geleverd.

Goede kwaliteit

De bloemen waren super mooi! Alleen vind ik het wel een hoop geld

Ik had geen ervaring met online bloemen bestellen. Maar het zag er heel mooi uit

goed geregeld

mooi boeket goed op tijd

Top bloemen = Top levering

Doet de naam eer aan!

Too

Keurig vers boeket. En op tijd bezorgd.

Bloemen uitstekend

Bloemen besteld voor trouwdag ouders. Waren onverwachts een dagje weg dus op de bezorgdag gevraagd of bloemen 1 dag later bezorgd konden worden. Was geen probleem. Bloemen netjes in een vaas bezorgd. Goede service!

uitstekend

just in time

UITMUNTEND !!!

Ik heb 2 Super Mooie foto's ontvangen van Mijn Jarige Zus, waarvoor Ik het Prachtige Bloemenboeket samen met 1 bijpassende ECO Vaas, bij Topbloemen.nl Ik vond het Keurig & Netjes verpakt en zeer Untmuntend om mijn bestelde Bloemenboeket met allemaal verse bloemen ook te zien bij haar op tafel in de Prachtige ECO Vaas !! Bedankt voor de Goede Service !! Mevrouw Ingrid Soares-Beudeker Zoetermeer

Prachtig boeket volgens de ontvangers

Eenvoudig te bestellen. Mooi op tijd aangekonen

Snel bezorgd en een tevreden ontvanger

De snelheid is geweldig , bestellen en dezelfde dag bezorgd en mooie verse bloemen.

Lekker man

Op tijd afgeleverd zoals ik had gevraagd. Ze is blij dus ik ben dat ook!

Eenvoudig geregeld en snel bezorgt.

Alles was eenvoudig en snel geregeld. En nog dezelfde dag keurig bezorgt.

Gewoon Mooooooi

Mooie bloemen zoals beschreven en precies bezorgd op de datum die je hebt aangegeven. Fijn dat je uit verschillende formaten van bossen bloemen kan kiezen. TOP!

Top geregeld

Zoals besteld werd het netjes afgeleverd en zag er perfect uit.

Last minuten bestelling maar toch op tijd geleverd

In de ochtend bedacht ik dat ik toch nog bloemen wilde late bezorgen. En dat is gelukkig allemaal goed gegaan.

Weer geweldig

Makkelijk bestellen. Veel keus.

Makkelijk en overzichtelijk bestellen. Veel keus.

Mooie bos bloemen volgens de ontvanger

Ervaring is altijd goed met topbloemen

prima kwaliteit en punctuele bezorging

Ruime keuze, goede prijs, prima levering en ook voortgang controle. Aanrader dus.

Ik vind het top

Ik vind het top van topbloem

Leveren op tijd.

Wat je besteld aan bloemen wordt ook praktisch nagemaakt. Er mogen wat mij betreft iets meet variaties komen. Dan is de keus ook voor iedereen. Of ergens een opmerking kunnen plaatsen wat je er wel en niet in wilt hebben. Ik vind dat deze x veel lelies erbij zaten. Deze vind ik persoonlijk niet mooi. Ik associeer dat met mensen die overleden zijn. Verder zee tevreden

Mooi afgeleverd en snel

Snel geregeld

Zeer tevreden!

Zeer vriendelijk personeel! Ze beantwoorden de mail snel en als het nodig is bellen ze ook. Bloemen op tijd bezorgd. Voor en na de tijd kreeg ik een mailtje. Super bedankt!

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ