Een prachtige bos rozen.
Eenvoudig te bestellen, grote keuze en topkwaliteit
Waardeloos. Rouwstuk laten bezorgen. Moest heel kleurrijk zijn, echter heeft degene die het gemaakt heeft niet goed gelezen en is het een heel wit stuk geworden.
Beste Ellen, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat het rouwstuk niet aan jouw verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe belangrijk het is dat de bloemen bij zulke gelegenheden perfect en naar wens behoren te zijn. We zullen dit intern onderzoeken en ervoor zorgen dat er nauwkeuriger omgegaan word met de bestellingen. We willen graag een passende oplossing bieden en nemen via de klantenservice nog even contact met je op om een passende oplossing te bespreken. Onze excuses voor het ongemak. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bos bloemen zijn goed aangekomen en diegene waar het naar toe gestuurd is vond ze erg mooi .
Zaterdagochtend bestelt het is nu maandagavond en nog steeds niets
Niet de goedkoopste, maar ruime keus, goede kwaliteit en bezorging op afgesproken datum. prima dus.!!
het bestelde boeket werd netjes op de gevraagde dag vroeg in de morgen bezorgd door een plaatselijke bloemist . er is ruime keus aan cadeau's en bloemen op de site voor een redelijke prijs .
Ik had de grootste bouquetmaat besteld. Het bouquet (zonnebloemen) bleek er vrij magertjes uit te zien. Ik had er een vaas bij besteld, deze bleek te laag en dus jonbruikbaar voor deze bloemen. Voorts heb ik nooit een bevestiging, zoals gebruikelijk, ontvangen dat de bloemen afgeleverd waren. Ik ben een vaste klant van Topbloemen en moet toegeven dat dit de eerste keer was dat ik mij geroepen voelde u dit bericht te sturen. MVG, J J Bakker
Beste J.J., Het spijt ons te horen dat je laatste ervaring met ons niet aan je verwachtingen voldeed. Het is vervelend dat de bloemen pas laat op de dag werden afgeleverd, het boeket magertjes was en de vaas niet geschikt was. Onze excuses ook voor het ontbreken van de afleverbevestiging. We waarderen je loyaliteit als vaste klant en willen dit graag met je oplossen. Wij nemen contact met je op zodat we een passende oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
het was heel goed geregeld, bij de buren afgegeven, zo kwam het toch goed!
Zie boven
Mooie bos bloemen op tijd geleverd
Het was als altijd weer een feest. Wat besteld is wordt geleverd en dat ook nog op tijd.
de bloemen waren keurig op tijd bezorgd en volgens de ontvanger was het een prachtig bouquetje.
Beichtje wij gaan nu leveren en berichtje de bloen zijn geleverd kortom prima service ga zo door
Snel geleverd, mooi boeket voor een redelijke prijs. Perfect.
Het boeket is keurig op tijd bezorgd en heeft ook de juiste kleur, maar als ik een boeket van €45 koop bij mijn lokale bloemist krijg ik veel meer bloemen voor mijn geld. Het bezorgde boeket is beduidend kleiner dan de referentie foto en absoluut minder mooi. Aangezien mijn vorige ervaring ook al teleurstellend was, plaats ik nu een kritische review, want zo ga ik niet meer via topbloemen.nl bestellen.
De bloemen zijn op tijd bezorgd en op de foto zag het boeket er prachtig uit.
Prachtig boeket, foto naar mij gestuurd. Bericht dat de bloemen bezorgd zijn. Voldaan aan de opdracht.
Niet op tijd geleverd en m.n. teleurgesteld dat er weinig tot geen begrip was voor het feit dat je daar als klant ontevreden over bent.
Beste Stef, Het spijt me te horen dat de levering niet op tijd was en dat je je niet begrepen voelde. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We waarderen je feedback en zullen dit intern bespreken om onze klantenservice te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb 7 bloemen gekregen en veel eucalyptus voor €20.00 en kwam niet overeen met wat ik bestelde. Het is dat ik vanuit het buitenland moet bestellen maar mijn laatste keer, dit is al de 3 de tegenslag
Beste Ed, Het spijt me te horen dat het boeket niet aan je verwachtingen voldeed en dat je teleurgesteld bent. We waarderen je feedback en zullen contact met je opnemen om eventueel een oplossing te vinden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen besteld en thuis laten afleveren. Normaal gesproken worden de bloemen bij 'niet thuis' in onze portiek neergezet. Geen probleem want ik wist dat de ontvanger 's middags thuis zou komen. Contact opgenomen met ontvanger en gevraagd naar de bloemen: niet geleverd. Zag ik ook in mij mail: niet thuis, en de buren ook niet. Wegens het warme weer werden de bloemen weer meegenomen. Er zou een briefje in de brievenbus moeten zijn achtergelaten met het telefoonnummer van de bloemist erop. Niet aangetroffen. Zelf contact opgenomen en nieuwe afstgemaakt. Op website staat 'lokale bloemist' maar de bloemist die leverde kwam uit Rijsenhout, terwijl het leveradres in Abcoude is...
Beste Dirk Jan, Bedankt voor je gedetailleerde feedback. Het spijt me te horen dat de bezorging aanvankelijk niet goed verliep, maar fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen. We zullen je opmerkingen intern bespreken om onze service te verbeteren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Woensdag een boeket laten bezorgen. Alles keurig behalve de rozen die erin zaten. Hierover een klacht ingediend. Dat was zo. Dat waren de buiten bladeren. De schermbladeren. Nou ik had ze nooit gekocht als ik ze gezien had. De hele roos was bruin verlept. Heel slecht. Schande om te geven. Ik schaam me dood.
Beste Nanda, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de rozen in je boeket niet aan de verwachtingen voldeden. We streven ernaar om alleen de beste kwaliteit bloemen te leveren en het is vervelend dat het niet aan de verwachtingen heeft voldaan. We nemen vanuit de klantenservice nog even contact met je op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zeer tevreden heb ook mijn bestelling gezellig waar ik het heb laten bezorgen was er zeer tevreden over
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat zowel jij als de ontvanger zeer tevreden zijn over de bestelling! Bedankt voor je positieve feedback. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Is niet volgens plan verlopen is dag later bezorgd.
Beste Lenny , Het spijt me te horen dat de bezorging niet volgens plan is verlopen en een dag later aankwam. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en we zullen dit intern bespreken om het in de toekomst te voorkomen. Hopelijk mogen we je de volgende keer beter van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geen bewijs of het bezorgd is ik moet helaas maar aannemen dat m’n boeket op bestemming aangekomen is
Beste H, Bedankt voor je feedback. Het spijt me te horen dat je geen bevestiging van de bezorging hebt ontvangen. We zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL