Filtre

Snel en makkelijk bestellen

Voor de eerste keer bloemen besteld, goede keuze verschillende boeketten in verschillende prijzen. Het boeket was mooi, gezien op een foto van degene die het boeket heeft gekregen. Dus goede keuze.

Makkelijk te bestellen

Ontvanger was heel blij met het boeket.

Mooie bloemen

Mooi boeket Zonnebloemen voor iemand die mij dierbaar is, en zeker dit mooie boeket dat met veel vakkennis door de Bloemist is samengesteld. Ook de bezorging was zeer klantvriendelijk, tot aan de voordeur. Chappeau Topbloemen.NL

Top service!!

Ik had per ongeluk de verkeerde straatnaam ingevuld in de bestelling, dus de ontvangende partij weigerde de bos. Top service van het customer service team, want na doorgeven van het juiste adres ook doorgegeven dat de ontvangers snel op vakantie zouden gaan. Of de bestelling ook uitgesteld kon worden tot ze weer thuis waren. Ja hoor, geregeld! Dat is nog ns klantenservice!

Mooi boeket, leuke vaas en mooi optijd bezorgd.

Was geweldige bos, zeer te vrede

Prima gedaan

De bloemen werden super snel bezorgd! Fantastisch. Tijdens het bestelproces was het wel lastig om bloemen met Green florist keurmerk te vinden. Dat zou transparanten en makkelijker vindbaar kunnen

Ik ben dik tevreden over de zonnebloemen die ik als bedankje voor de goede verpleging heb besteld!

Topservice.

Goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Van de ontvanger bericht ontvangen dat het een geweldig boeket was

Weinig bloemen voor zo veel geld!!!!!!

Levering prima in orde maar we hadden gewoon een groter boeket verwacht voor het geld! jammer, volgende keer bellen we toch rechtstreeks naar een bloemist in de desbetreffende buurt

Zeer matig

Ik had een middelgroot boeket uitgekozen maar heb de foto van het boeket gezien en vond het erg klein. Ook werd het boeketjes ‘‘s middags op 17.00 uur bezorgd, daar was ik ook niet blij mee.

Ik heb altijd een goeie ervaring gehad, nu andere ervaring

Ik heb altijd een hele goede ervaring met Topbloemen, echter vandaag vond ik de 6 bosjes bloemen a 25 euro erg klein en tegenvallen, mijn collega vond hetzelfde. Hopelijk volgende keer weer de goeie ervaring.

Goed en snel

Ik kon jullie al!

Het was weer een leuk boeketje!s nel geleverd??

Ik bestel altijd bij Topbloemen, diegene die ze ontvangen maken een foto hoe de bloemen eruit zien .Ik vind ze heel mooi en het belangrijkste diegene die de bloemen iontvangt zijn reuze blij met zo.n mooi boeket Het bestellen is ook makkelijk! Sienorita Gazan

Prima bloemen en netjes bezorgd

Super en netjes.

Super mooi boeket geleverd

Zoals gewoonlijk helemaal TOP

Prachtig vers boeket

Mooie bos bloemen, wel erg laat en niet uit eigen stad.

Is een mooie verse bos bloemen. Werd pas 16.45 bezorgd, dus wel binnen vermelde "venster". De bloemist kwam uit Zoetermeer terwijl wij in Alphen aan den Rijn wonen, dus lokale bloemist.........

fantastisch

mooi op tijd bezorgd

Prima Bloomon

Mooi boeket. Op tijd bezorgd. Goed contact over levering. Tevreden.

Makkelikj en snel

Op 28 juni online bestelling gedaan, makkelijk zelf tekst kaartje invullen en betalen. netjes andere dag boeket bezorgd. online bestellen makkelijk en snel.

Heel fijn geregeld, op 1 minpuntje na.

Ben vooral heel blij dat de bloemen op de afgesproken dag zijn bezorgd. Helaas is dat tegenwoordig niet altijd een garantie meer. Het enige minpuntje was, dat de bloemen gewoon voor de deur zijn achtergelaten. Hierdoor werden ze wel op de juiste dag bezorgd, maar hadden ze ook zomaar door iemand meegenomen kunnen worden.

Duur en zeer matige kwaliteit, bel een lokale bloemist!

Voor 3 zonnebloemen, 3 x mini agapanthus en 3 minitakjes ridderspoor 31,40 kwijt. Meestal zie je de bloemen zelf niet, maar in dit geval nagevraagd en foto’s gekregen. Zonnebloemen waren verkreukeld en duidelijk niet vers, riddersporen hadden al slechte bloemetjes die er op dag 1 al afvielen. Mijn advies: bel een lokale bloemist, betaal met een tikkie dan heb je veel meer bloemen en als het goed is vers.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL