Lekker makkelijk!

Gemakkelijk vanuit huis elders een bloemetje laten bezorgen. Top geregeld en zag een mooie bos bloemen die was bezorgd inclusief vaas en kaart.

Ik heb de bestelling zelf niet gezien, maar van de ontvanger hoorde ik dat het boeket ongelofelijk mooi was. Heel fijn!

was top

Bloemen zagen er goed uit, kaartje ook leuk

Zoals altijd weer Top!!!!!

Boeket zoals op de afbeelding. Goed geïnformeerd over de status van de bezorging.

Bij de buren afgegeven

Dus weet ik niet of het bij de juiste persoon is aangekomen.

Mooi boeket op tijd geleverd

Zeer tevreden mooi boeket op tijd geleverd

Bloemen werden pas om 18:13 bezorgd.

Om 18:13 is natuurlijk veel te laat. De verrassing is weg. Er word alleen maar gedacht ik krijg zeker niks. Of hij is het weer "vergeten".Als je bloemen bezorgd moet je zorgen dat ze zeker voor 14 uur bezorgd zijn.

Jammer dat er al enkele takjes afgebroken waren bij bezorging.

Je betaald veel voor eigenlijk geen mooie verse bos..dat is jammer!

Weer top geleverd

Weer top geleverd

Top letterlijk

Snel bezorgd en keurige bloemen dank !!

Ontvanger was tevreden!

Mooi vers boeket! Snel geleverd,mooie volle bos.

Gewoon Top service

Jullie zijn erg professioneel en een top service geleverd.

Enkele keren valt het tegen. Opletten

De bloemen worden op tijd verzorgd af en toe verschilt het van wat ik besteld heb of als ik de grootste besteld krijgt de gene middel dat vind ik minder.

Topbloemen

Mooie bloemen, kwalitatief erg goed, blijven zeker twee weken staan!

PERFECT

aLLE HULP EN GEDULD

Fijne overzichtelijke website. Snel en makkelijk bestellen!

teleurgesteld

Het boeket kwam verlept aan op het bezorg adres. Had te lang in de auto gelegen. Ik vond het erg vervelend om dit te horen. Het boeket was ook nog vrij prijzig. Ik dat u hiermee wat kan doen. M.vr. groet.

Topservice!

Nog nooit is mijn volledige bestelling zo snel op de plek van bestemming gekomen! Heel hartelijk dank daarvoor!

De bloemen waren volgens mijn zus erg mooi en ze was er ook erg blij me, ze werden op tijd bezorgd en keurig verpakt een echte aanrader.

Helaas mislukt

Omdat ik een jubileum had te vieren, rode rozen besteld, helaas bleek op de dag dat bloemist niet genoeg rozen op voorraad had. Geen alternatief aangeboden gekregen, was annuleren of pas 3 dagen later, door feestdag er tussen. Gekozen om te annuleren. Betaling was snel op rekening teruggestort, volgende keer graag een alternatief aanbieden, dan had ik blijer van topbloemen geworden, nu toch flop bloemen.

Teleurgesteld, de wow factor ontbrak

Ik vond het boeket eerlijk gezegd tegenvallen. Extra voor groot gekozen maar er zat veel in wat nog niet geopend was. Daarom was het geen indrukwekkende bos om cadeau te doen voor een huwelijk.

Bezorger heeft niet aangebeld bij aflevering, maar de bloemen voor de deur gezet

Hoop dat de bezorger de moeite neemt om bij aflevering wel aan te bellen, de familie was de hele dag thuis Verder géén klachten Bloemen waren verder uitstekend

Makkelijk bestellen! Snel geleverd en een prachtige bos!

De grootste bos met tulpen gekozen! Leuke verschillende kleuren er in! Zelf meer kleurige!

De bloemen waren prachtig de ontvanger was zeer onder de indruk heel mooi

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL