Top service!!

Snel door het bestelproces. Geleverde bloemen zijn altijd op het opgegeven tijdstip afgeleverd en bij onduidelijkheid is er na gebeld. Geleverde bloemen komen haast 100% overeen met afbeelding. Ook altijd verse bloemen waar ontvanger heel lang blij mee is. En zeer tevreden.

Nu al een aantal keren via deze weg bloemen besteld en elke keer keurig geregeld

Mooi boeket

Het boeket was bezorgd op een ander nummer omdat degene op nr 163 niet thuis was. Het boeket wel opgehaald maar ze wisten niet van wie het kwam. Er zat geen kaartje bij, Topbloemen gebeld en alles keurig en snel opgelost. Prima service!!

Super mooi

Zag er mooi en verzorgd uit.

Top bloemen echt TOP

Altijd op tijd bezorgd. Boeketten zijn super vers, staan meestal 3 weken. Bestel nooit ergens anders bloemen, super tevreden.

Super bedrijf en heel mooi op tijd geleverd.

Een hele goede ervaringen.

Bos besteld, volgende dag geleverd. Mooie bos, volgens verwachting

Goede service prachtige bloemen

Perfecte service en de bloemen precies als op de foto. Zeer tevreden

Er is iets misgegaan met de aflevering.

Heb hierover al contact gehad. Uiteindelijkeen voicher van € 7, 50 gekregen.

Niet nog een keer meer!!

Erg weinig bloemen. Maar wel veel betalen!!

Heel ander boeket bezorgd dan besteld

Mijn zus stuurde de foto van het boeket dat vezorgd was. Een heel anders uitziend boeket dan ik had besteld. Gelukkig was zij er blij mee, ik helaas niet zo.

Super goede makkelijke website, kwaliteit!

Gemakkelijk bestellen en alles per mail direct bevestigd. Ook op de hoogte gebracht via mail dat de bloemen bij de buren bezorgd waren. En briefje in de deur van de ontvanger. Top!

Chapeau

Topbloemen is top je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling de aflevering. Kreeg groot compliment over het afgeleverde boeket. Chapeau

Ontevreden met levering

De bloemen zouden donderdag worden bezorgd. Na een poging rond 12.00 u , is er geen tweede poging ondernomen om de bloemen de donderdag te leveren. Ik ben hier zeer ontevreden over.

Voldoet niet aan de verwachting

De grootte van de bos bloemen viel wat tegen.

Had een klacht. Binnen paar dagen geweldig opgelost!

Ik was niet tevreden met de bloemen. Echte binnen een paar dagen was mijn klacht opgelost. Zeer vriendelijke medewerkers. Er kan altijd iets mis gaan maar de manier waar het wordt opgelost zegt veel over een bedrijf. Top punten voor topbloemen!

Mooi boeket ,op tijd geleverd

Het bestelde boeket is mooi opgemaakt ,in een mooi vaas, netjes op tijd geleverd. Tevreden dus.

Service en kwaliteit

Service en kwaliteit

***lig Bosje bloemen

Het bosje bloemen die ik gegeven heb, ziet er ***lig uit. Zo veel geld voor een klein ***lig bosje bloemen. Dat ben ik niet gewend van jullie

Heb diverse keren bloemen besteld bij top bloemen. Mooie verse bloemen staan gemiddeld 9 dingen. Perfect in een woord

Goede service, prachtige boeketten

Een goede topbloemist en een fijne, betrouwbare online winkel om te bestellen. Overzichtelijk website. De service zijn geweldige goed. Ook de boeketten die door de plaatselijke bloemist dan worden geleverd zijn van goede en mooie kwaliteit. Super fijn.

Prima kwaliteit , service en stiptheid

Superbetrouwbare bloemen en stijlvol opgemaakt

Topbloemen is top.

Het online bestellen ging makkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en netjes op tijd bezorgd. De bos bloemen zelf voldoet ook aan de verwachting

Mooi boeket

Mooi boeket met verse bloemen

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL