Mooie bloemen op tijd bezorgd

Ik ben heel blij met mijn bestellingen bij Topbloemen. Dankjewel voor de goede service :)

Uitstekend.

Prima geregeld zoals altijd.

Mooi boeket geleverd

Mooie bos bloemen en goede aflevering

‘s-ochtends besteld en nog dezelfde dag bezorgd, Top.

Diegene voor wie de bloemen bestemd waren liet weten dat het ‘n mooi boeket was. Dus ik ben tevreden.

Perfect!

Op vrijdagavond kreeg ik een telefoontje dat een schoonzus een ongeluk had gekregen en in het ziekenhuis lag met een gebroken heup. Omdat het aan de andere kant van Nederland gebeurd was, was het niet mogelijk snel op bezoek te gaan. Via internet gelijk Topbloemen verzocht een boeket met een kaartje te bezorgen bij de patient. De bloemen zijn de volgende dag keurig bezorgd. Inmiddels een dankbaar telefoontje gekregen van de patient. Het uitzoeken van een boeket was eenvoudig. Alles was duidelijk aangegeven.

Mooi boeket

Op tijd bezorgd en het boeket zag er erg mooi uit

Miskoop

Had een mooiere bos verwacht voor de ruim 50 euro

De hele keuken ruikt naar het voorjaar

Zeer makkelijk toegankelijke site

Ik heb in 1x mijn bloemen,vaas en persoonlijk kaartje kunnen bestellen. Heb het boeket zelf niet gezien.Maar het boeket werd op tijd

Bestelling naar tevredenheid afgehandeld.

Het boeket is snel geleverd en zag er aantrekkelijk uit.

Smorgens bestelt in Rotterdam en smiddags was al bezorgt in Brabant bij de buren afgegeven bestelling was precies wat ik wilde

Prachtige bloemen

Prachtige bloemen, goeie service

Een mooi boeket en snel bezorgd.

Voor familie die een slechtnieuwsgesprek had gehad een bloementje besteld. Binnen het uur was het al bezorgd. Mooi om zo snel te kunnen zorgen voor een opkikkertje.

Er is een prachtig boeket afgeleverd

Bestelling op tijd bezorgd en het waren prachtige verse bloemen

Makkelijke manier om bloemen te bedtellen

Prettige afhandeling en ik ben goed op de hoogte gehouden van de stappen

Prima in orde.

De bloemen zijn mooi en vers .Wij zijn er zeer tevreden mee.

Gewoon goed geregeld

Mooi boeket, op tijd afgeleverd

Weinig bloem heel veel groen

Veel geld voor de bos die je krijgt

Heb de bloemen niet gezien maar wel een reactie gehad, dat ze erg mooi vindt

Alles ging naar wens

Gewoon doen wat je beloofd , en ook melden dat de bloemen bij de buren bezorgd zijn ,

Een fleurige manier, om men te laten weten dat je aan ze denkt.

Het boeket zag er precies uit, zoals op het plaatje. Kaartje met tekst en een vaas. Alles was perfect geleverd. Mijn tante was aangenaam verrast. Bedankt voor de top bezorging!

De ontvanger was niet thuis maar het is bij buren afgeleverd en daarna door ontvanger opgehaald die heel tevreden was met het boeket

Snelle levering en prachtige bos rozen

Bestellen makkelijk en snel. Rozen stonden na 2 weken nog mooi. Niet goedkoop maar het geld waard.

mooie combinatie

De witte bos was prachtig, goed gecombineerd en vers.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL