Op tijdbezorgd, goede servicebeurt
Dit mailtje ontving ik erover: Wat een prachtig boeket. Dankjewel lieverd. Woorden schieten tekort.
Het was een mooi boeket wat ze gestuurd hebben. Helemaal tevreden. Groeten, JP
Ik vond het boeket erg klein voor een middelgroot boeket.
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling en review. Onze excuses dat het formaat van het boeket niet helemaal naar wens is geweest. Uiteraard willen wij dit graag met je oplossen. Onze klantenservice neemt hierover contact met je op. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
De bloemen die ik vorige heb laten bezorgen waren Top ! Echter de bloemen die ik van de week zelf kreeg waren niet mooi . De witte ranonkels hadden zwarte bedorven randen en de viburnum hing slap in de doos. Echter de verzender had geklaagd en binnen een half uur een vers mooi bosje . Wij weer blij
Mijn bestelling bij Topbloemen.nl naar de UK ging goed! de site was duidelijk. Helaas waren de mensen niet thuis en is het voor hun deur gezet. De volgende middag gebeld of ze het hadden ontvangen. Dit hadden ze. Ze waren net thuis van een paar daagjes weg! Zij hebben geen mobiel dus is het voor mij gissen of het een mooi boeket was aangezien ik 75 euro had betaald! Zij zeiden van wel, maar dan nog weet je het nog niet he?? Zou leuk zijn als de plaatselijke bloemist een foto had kunnen sturen naar mij via mail of app, maar dat zal wel niet kunnen(aangezien het best wel veel geld is)en ook dat het was afgeleverd!
Beste Sannie, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk dat je bloemen hebt laten bezorgen in de UK. het is lastig om de bezorger te vragen om een foto maar wij nemen je feedback mee, dit helpt ons te achterhalen wat jij als klant belangrijk vindt en om onze dienstverlening te verbeteren. Wij zijn je graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heel veel dank voor het bezorgen van de mooie bos bloemen in Amsterdam.
Beste Arend, Graag gedaan! Wij zijn je graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ga zo door
Prachtige bos bloemen en keurig op tijd bezorgd.
Beste Bernhard, Bedankt voor je leuke beoordeling. Wij zien je super graag weer terug Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mijn 2 bestellingen waren deze week bezorgd, en allebei vonden ze de bloemen prachtig. Chapeau Topbloemen.
Beste Wil, Bedankt voor het vertrouwen in Topbloemen. Leuk om te lezen dat wij namens jou 2 x iemand blij mochten maken met een mooi boeket. Mocht je opnieuw op zoek zijn naar het versturen van bloemen dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Cora, Bedankt! Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snel, vers en goed verzorgde boeket bezorgd bij lieve vriendin, dank
Beste Mara, Altijd leuk je vriendin in het zonnetje zetten met een mooi boeket. Bedankt voor het vertrouwen in Topbloemen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De geleverde bos leek met moeite op de afbeelding, veel groen weinig bloemen. Belachelijk duur. 30€ voor een middelgrote bos, waar eigenlijk vooral tulpen in hadden moeten zitten. Met tulpen al aan de prijs, zonder veel tulpen helemaal. Volgende keer maar proberen direct bij de lokale bloemist te bestellen.
Beste Inge , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Nog geen uur later of de bloemen waren bezorgd. Zeer mooi boeket met verse bloemen. Heel erg bedankt!
Beste Joshua, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij staan graag een volgende keer weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het werd ook zo snel bezorgd.
Beste Therese, Bedankt voor je positieve beoordeling. Als je opnieuw opzoek bent naar een prachtig boeket dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen worden snel en netjes afgeleverd
Beste Angela, Bedankt voor je positieve beoordeling. Tot snel Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Familie 25 jaar getrouwd boeket keurig op tijd en zag er fantastisch uit.
Beste T.A. Bedankt dat wij namens jou een mooi boeket mochten leveren voor dit zilveren huwelijk. Wij zijn je graag weer van dienst Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Was erg laat met bestellen, maar dat was geen enkel probleem. Bloemen zijn netjes en op tijd geleverd.
Beste Ronny, Voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd. Fijn dat wij je van dienst hebben kunnen zijn. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snel makkelijk en goede kwaliteit
Beste Anita, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij zijn je graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bestelling liep zoals het altijd zou moeten. Ontvangers waren uitermate positief qua levering als qua boeket.
Foto gekregen van de ontvanger; in één woord prachtig!
Op zaterdag voor 12 uur boeket besteld om dezelfde dag af te leveren omdat mijn nichtje met haar eerste baby in de ochtend thuis zou komen uit het ziekenhuis. Krijg in de avond een bericht dat het boeket niet afgeleverd kon worden met de mededeling; niet thuis. Er waren de gehele middag vier volwassenen in huis en volgens hen is er helemaal niet aangebeld. Er lag ook geen briefje of zo. Dus dan mag ik concluderen dat ze dus helemaal niet zijn geweest. Het adres klopte. Uiteindelijk is het alsnog twee dagen later bezorgd. In een telefonisch gesprek werden allerlei mogelijk redenen gegeven waarom het niet bezorgd was; 1. Werkte de bel wel? 2. Bezorgers zijn soms slordig en laten geen bericht achter 3. Misschien verkeerd adres? Een ding is zeker; ik weet als opdrachtgever nog steeds niet wat er gebeurd is.
Beste Annelia, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtig boeket, goed in uitstekende staat bezorgd; veel keuzemogelijkheden
Op tijd geleverd en werkelijk een prachtig boeket
Blij met snelle bezorging, maar vond het boeket qua grootte tegenvallen. Teleurgesteld over prijs/kwaliteit verhouding.
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL