De toezegging om de bloemen op tijd te bezorgen werd punctueel nagekomen. Ook het gekozen boeket kwam overeen met de beschrijving. Een ervaring om te koesteren
Het was een mooi boeket (ik had iets meer verwacht aangezien de prijs). Leuke bijkomstigheid: de accessoire in het boeket in het kader van de geboorte van een meisje, goed initiatief.
Beste Marja, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Topbloemen - dat zege alles !! :) Altijd goede kwaliteit.
Beste Violetta Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Erg mooi boeket. Op tijd geleverd
Prachtige bos volgens afspraak en op de juiste datum geleverd. Top.
Beste Dianne Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ontvangers vonden het een leuke pot
Beste Greetje, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Alles prima
Beste Marianne Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen zijn makkelijk te bestellen en worden de volgende dag geleverd. Goede kwaliteit bloemen voor een schappelijke prijs.
Beste Janiek, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bloemen waren op tijd, het boeket zag eruit zoals op de foto . Niet de goedkoopste maar wel betrouwbaar.
Beste Jacqueline Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb bloemen laten bezorgen in Houten Ze zijn bij de buren bezorgd en bij de mensen waar het bezorgd moest worden een briefje door de brievenbus gedaan. Ze hebben mij dit ook laten weten. Alles is perfect verlopen mijn vriendin was er heel blij mee. Groetjes Irene Polo Lopez
Beste Irene, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Wij gebruiken TOPbloemen niet vaak maar als we het doen is het snel en eenvoudig geregeld en krijgen we mooie reacties van de ontvangers.
Beste Kampeerterrein Buitenduin, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Komt altijd aan mooie bloemen. Bij evt problemen lossen ze echt goed op. Super tevreden
Beste Annelies Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtige bloemen en bijzonder vriendelijk bezorgd!
Beste Mas, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik vind bestellen bij Topbloemen ideaal, makkelijk en snel. Bloemen zijn vers, houdbaarheid is top. Als ik een cadeau zoek is het bestel bij Topbloemen en niet verder zoeken!
Beste Karine, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De foto,s zien er prachtig uit maar in werkelijkheid was het een beetje minder .
Beste Harm, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb vaker bij jullie besteld was altijd goed maar nu heb ik een bos besteld voor 33 euro en het is een schandalig klein bosje valt zwaar tegen, denk nog wel eens na voordat ik weer bestel, gelukkig was het voor mezelf!
Beste Ilonka, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
What you see is what you get
Beste Fred Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Met de cadeaubon die ik voor m’n verjaardag kreeg een leuke bos gemengde tulpen voor mezelf besteld. Zo’n mooi en gezellig boeket!!! Nu, terwijl het buiten alweer regent, gewoon naar m’n lieve tulpjes kijken, wat zijn ze schattig klein, nog nooit gezien: snoezig. Lastig van Blue Monday: bestel de bloemen die je mooi vindt zodat je er zelf van genieten. Goed voor mijn humeur in deze trieste januari!
Beste Ineke Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heel goed en makkelijk
Beste Hennie Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heb al menig maal bloemen laten bezorgen, altijd erg tevreden ook de ontvangers.
Beste Joke, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bloemen, alleen jammer dat je nooit weet wanneer de bloemen ongeveer gebracht worden. Nu ook pas kwart over zes.
Beste John, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Tevreden
Beste Martin Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooi boeket, heb ik mezelf cadeau gedaan. Zeer tevreden!
Beste Janine, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Kveta, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Handige website, goede informatie. Vlotte bezorging. Mooie bos bloemen volgens de ontvanger. Lokale bloemisten.
Beste Marty, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL