Door mijn eigen fout ( had per abuis verkeerd adres doorgegeven) hebben ze na twee keer naar het verkeerde adres te zijn geweest ( wat dus mijn schuld was) alsnog netjes de volgende.dag op het juiste adres bezorgd.
Beste Ingrid , Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
de rozen in het boeket zijn iets minder mooi, maar verder en mooi boeket
Beste joke , Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Graag een korte beschrijving van de klacht samen met jouw ordernummer + postcode en huisnummer van het afleveradres erbij vermelden. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Net voor kerst nog even een bloemetje naar oma gestuurd, dezelfde dag smiddags al in huis..enorm snel dus! Oma erg blij en haar feestdagen weer iets mooier gemaakt. Het is een beetje aan de prijzige kant maar niet buitensporig gezien de service!
Beste CTal, Bedankt voor je beoordeling! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over Topbloemen.nl Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heerlijk om een berichtje te krijgen van de ontvangster van de bloemen dat het weer zo prachtig is! TOP dus!
Beste Cees, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Snelle levering en heel tevreden
Beste Belinda, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen savonds besteld en morgen al bezorgd. Em zag eruit als op de foto dus top!
Beste Sabrina, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
prachtige bos bloemen supernetjes op tijd geleverd alleen maar goed
Beste edwin , Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Jammer dat mijn kortingscode niet werd geaccepteerd. Toch maar een bestelling gedaan want het was een belangrijk gebaar naar lieve mensen. Helaas 3,50 euro meer uit moeten geven.
Beste K, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Mijn excuses daarvoor. Ik neem contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Jelle, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Gemakkelijke site, snelle actie en goede communicatie.
Beste Nicole, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heel snel en makkelijk een bloemetje opsturen Als je het druk hebt ,iedeaal
Beste E, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het uitzoeken van het bloemetje was niet makkelijk, voornamelijk omdat het scherm (om wat voor reden dan ook) constant versprong. Toen ik eenmaal de bestelling gedaan dacht te hebben en doorwilde naar het betaalscherm, stond er ineens: Oeps, er ging iets mis. Daarna kon ik opnieuw beginnen, want ik vond wat ik ingevuld had niet meer terug. Het rare was, dat toen ik de bestelling opnieuw had ingevoerd en naar de verzend pagina ging, stonden er wél 2 bestellingen waarvan 1 onaf! Annuleren daarvan was makkelijk genoeg, maar ik denk dat er een storing is geweest. Dit is ter kennisname. Voor het overige, zoals gezegd: prima geregeld
Beste Noor, Hartelijk dank voor jouw bericht en feedback. Ik stel het zeer op prijs dat je een beoordeling hebt achter gelaten. Ik ga jouw feedback zeker doorgeven aan de desbetreffende afdeling, zodat wij onze service alleen maar kunnen verbeteren. Nogmaals hartelijk dank en ik hoop jou een volgende keer nogmaals van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geweldige snelle service met een prachtig boeket, wat keurig werd afgeleverd op het gewenste adres.
Beste Martina , Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
ik ben blij dat het kon op zo,n korte termijn en betaalbaar
Beste Han, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Stephanie , Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een mooi boeket, helemaal naar wens. Super snel bezorgd en dik tevreden!
Beste Esther, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Tot op heden heb ik altijd goede ervaringen met Topbloemen.nl. En de bloemen staan er lang fris bij. Makkelijk te bestellen, een goede aflevering.
Beste Frederik, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd zeet tevreden over de afhandeling en bezorging van de gevraagde bos bloemen. Ontvangers altijd zeer tevreden. Echter deze keer werkte de code Kerst11 niet. Jammer.
Beste H.C. , Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Een duidelijke site met mooie foto’s - duidelijke tekst en grote keuze in boeketten en afmetingen. Het is op een makkelijke wijze ook mogelijk een kaartje met persoonlijke tekst bij te voegen. Kortom ik ben tevreden!
Beste Dick , Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen zijn keurig bij de buren afgeleverd ivm niet thuis zijn en een kaartje in de bus voor degene waar de bloemen voor waren.
Beste Y.M., Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prima verzorgd en snel geleverd.
Beste Wil, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het bestelde boeket is met verse bloemen mooi samengesteld!
Beste Cisca, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Op de valreep een boeket besteld. Super snel geleverd!
Beste Elly , Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bloemen zagen er prima uit
Geachte Mery, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De begunstigden waren zeer tevreden.
Geachte Herma, Bedankt voor je positieve beoordeling. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering en het geleverde boeket. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL