We konden uit een prachtig boeket kiezen, met bezorging op maandag. Daarnaast een leuke kaart erbij gekocht waarbij we zelf een tekst konden toevoegen. Het nadeel van dit kaartje was dat er een voorgedrukte tekst op de kaart staat (binnenzijde) waar onze eigen tekst ook op afgedrukt is. Hierdoor is de boodschap niet goed te lezen, wat we erg jammer vinden.
Gelikte site, het bestelproces is prima op orde, maar de afhandeling daarna lijkt nergens op. 'Uw bestelling is verstuurd' staat er in de mail waarin ook een link om de 'status' te volgen. Wat een droevige toestand 'de status' Qua opmaak lijkt het nergens op, in elkaar geflanst. Half Nederlands, half Engels. En ....helemaal geen status. Niks. Dus na het weekend maar weer eens bellen. Er was een storing geweest. Ja hoor, natuurlijk, wat een slechte smoes. Konden blijkbaar wel zien dat het boeket was bezorgd. Contact opgenomen met de jarige. Matig boeketje. Zeker voor die prijs.
Beste Thomas, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat zowel de communicatie rondom je bestelling als het ontvangen boeket zo tegengevallen zijn. Dat is zeker niet de bedoeling en ik begrijp heel goed je teleurstelling. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Altijd snelle bezorging en mooie boeketten!
Bloemen waren echt top en netjes geleverd. Echter het type kaartje wat ik had uitgezocht was ineens een ander type en toen ik vroeg om het uitgezochte kaartje kreeg ik alleen een ”nee kant niet” te horen.
Wat een *** bos voor zoveel geld . Echt jammer !
Beste Dorien, Dank je wel voor je feedback. Wat jammer om te lezen dat het boeket niet naar verwachting was en je teleurgesteld bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij zullen per mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Mijn vader is 75 jaar geworden. Helaas kwam het boeket pas iets voor 18:00 uur, dit is wel aangegeven op jullie site,Dus prima snap ik. Ik heb de bloemen gezien maar was niet helemaal tevreden,vond het klein en niet kleurrijk. Zal niet snel een tweede keer iets laten bezorgen! Helaas, maar mijn vader was tevreden (al denk ik dat hij mij gerust wilde stellen) Met vriendelijke groet Irene van den Besselaar
Beste Irene, Allereerst van harte gefeliciteerd met de 75e verjaardag van je vader! Wat jammer om te horen dat het boeket niet helemaal naar wens was en dat je het wat klein en minder kleurrijk hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn dat je vader er toch blij mee was, maar ik begrijp heel goed dat je zelf teleurgesteld bent. Wij zullen per mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Het was een erg mooi boeket en de persoon die het kreeg was er erg b8j mee. Was ook al op tijd bezorgd dank je wel
Onbetrouwbaar
Beste Jo, Bedankt voor je melding. Dat klinkt erg vervelend en absoluut niet de bedoeling. Wij zullen per mail contact met je opnemen. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Het bestellen is eenvoudig en logisch. De stappen zijn helder en leveren kan al de volgende (werk)dag, dus dat is mooi. Zoals opgegeven werden de bloemen op tijd en conform alle afspraken geleverd en dus was de bestellin, aflevering en de bloemen zelf de strik rond het mooie gebaar, zoals dat ook was bedoeld.
Waren supermooie bloemen .
Waren mooie bloemen en een mooie bos. Was netjes bezorgd op de afgesproken data.
De kwaliteit van dit boeket is beneden het niveau van wat ik van Topbloemen gewend ben. Bloemen hangen na 2 dagen al slap en blad wordt al geel. Normaal gesproken staat een boeket van Topbloemen bij ons wel een dag of 10.
Bedankt voor je feedback. Vervelend om te vernemen dat de bloemen niet voldoen aan de gewenste kwaliteit waarvoor mijn excuses. Ik neem je klacht in behandeling en nemen contact met je op voor een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.
Super goed en mooi boeket
Mooi boeket en op de goede dag geleverd. Altijd tevreden over Topbloemen
Foutmelding na betaling en geen telefoonnummer. Dus mailen. Reactie was onduidelijk. Uiteindelijk nummer kunnen vinden maar bloemen konden die dag niet meer worden verstuurd :( het ging om een spook order zeiden ze. Het is nog wel netjes opgelost met een reep chocola als goedmaker. Als die spook orders een bekend fenomeen zijn, volg ze dan proactief op. Dat scheelt klanten het gedoe. Verder tevreden behalve op basis van deze ervaring. Dat kon echt beter
Keurig bezorgd ,laten weten wanneer en als ze er mee bezig zijn .gewoon goed
Had het boeket besteld van jarige job Ik kreeg een foto van het boeket toegestuurd van mijn schoonzus, was effe schrikken Zag er totaal anders uit Zou niet mogen voor die prijs , 43 euro Daarom beveel ik het anderen ook niet aan
Beste Sonja, Wat ontzettend jammer om te lezen dat het boeket voor de jarige zo tegenviel en er totaal anders uitzag dan verwacht. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, zeker niet voor dit bedrag. Ik bied je hiervoor mijn excuses aan. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Ongelofelijk slecht.. ze hebben naar mijn schoonvader een totaal verkeerde kaart erbij gestuurd. Deze kaart was voor een ander bestemd. Ik heb contact proberen op te nemen, maar krijg geen respons.... wat een schending van privacy. Ik ben zeer ontevreden over de slechte service.
Beste M.C. Delft, Wat ontzettend vervelend dat er bij jouw bestelling een verkeerde kaart is meegeleverd. Dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren en ik begrijp heel goed dat dit een teleurstellende ervaring is, zeker ook vanwege de privacygevoeligheid. Mijn excuses voor de overlast die dit heeft veroorzaakt. Met vriendelijke groeten, Team Topbloemen.nl
Een dag van te voren besteld maar meteen geregeld. Ook hebben ze rekening gehouden met mijn wensen Echte toppers bij Topbloemen!!!
Het was bij de buren afgeleverd. Zonder briefje bij het afleveradres dus terecht niet blij met Topbloemen het boeket zag er prachtig uit
Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat er niet duidelijk gecommuniceerd is dat het bij de buren afgegeven was! We nemen de melding hierover in behandeling! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen we dit graag! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Kwaliteit ok, maar levertijd iets ruimer nemen. NIET op zelfde dag
Kreeg bericht en foto van de ontvanger. Prachtige bos bloemen is er bezorgd en de ontvanger was heel blij. Goede keuze geweest .
Bloemen altijd zoals verwacht. Zag er feestelijk en goed uit. Ook het kaartje zag er mooi uit.
Foto ontvangen van ontvanger van de bloemen. Zag er top uit.
Bestelling werd helaas pas rond 21:30 uur bezorgd op een dag dat degene jarig is. Helaas veelste laat en niet binnen de tijd dat is aangegeven. Voor mij de volgende keer geen topbloemen meer. Ook het boeket zat meer groene planten in dan bloemen zelf.
Beste, bedankt voor je review. Wat jammer dat de kwaliteit zo tegen is gevallen van het boeket! Graag zouden wij met me in contact komen om zo het juiste ordernummer te ontvangen en de klacht te registreren, ook zouden we graag een passende oplossing met je bespreken. Zou je ons willen mailen op [email protected]? Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL