Betrouwbaar en snel.

Boeket rond middaguur besteld om dezelfde dag te leveren: binnen 2 uur een blije reactie van de ontvanger gekregen. Top!

Top geregeld, zeer tevreden

Gewoon meer dan tevreden

Geweldige snelle service!!

De dag zelf nog besteld en bezorgt!! Heel fijn!!

Bestellen en versturen ging prima. Mooie bloemen ook. Helaas was de waardebon van 3,50 waar ik geen einddatum op kon vinden niet meer geldig.

ik vond het boeket een beetje klein, voor die prijs.

Ik vond het boeket een beetje klein, voor die prijs. Boeket Valerie middel.

Goede verzorging. De bloemen zijn fris en kaartje goed verzorgd.

Netjes op de hoogte gesteld. Op tijd geleverd

Heb al meerdere malen besteld en iedere keer tevreden over de communicatie en het geleverde boeket.

uiteindelijk was ik er blj mee.

De Ontvanger vond het boeket erg mooi en bedankte daarvoor Ik vond de 3 stappen van de bestelling lastig. Moest te snel verder en vaak opnieuw beginnen. Mijn leeftijd maakt me niet echt computervaardig. Bedankt voor uw uitvoering.

gedaan wat er is beloofd

uitvoering gedaan wat er is beloofd

Prima geregeld

Mooi boeket op de afgesproken dag

Matig boeket

Jammer van de 30 euro maar het was een matig boeketje. Voor mij niet nog eens .

Iedereen blij

Mijn ervaring met topbloemen is uitstekend, mooi boeketten en snelle levering

Super mooie bloemen

Mooi boeket zag er super goed uit

Goed en volgens afspraak geleverd.

Ik kreeg een blije reactie van de ontvanger. Missie geslaagd.

teleurstellend

Heb het boeket gezien en viel zéér tegen , er zaten 5 bloemen in en de rest groen, je mag toch verwachten voor dit bedrag dat het er meer zouden zijn, heel jammer het was degene zo gegund een mooi en groot boeket te mogen ontvangen,

Snelle levering, prachtige bos bloemen

Prachtige bos bloemen, snelle levering top...

Geweldige service

Ondanks het feit dat wij een verkeerd adres hebben doorgegeven, werden na een telefoontje de bloemen alsnog op het juiste adres afgeleverd. Toppie Topbloemen!

TOPbloemen levert TOP bloemen op een TOP manier.

Bloemen uitzoeken op de website was simpel: ruime sortering, duidelijk aangegeven en alles in 3 maten bestelbaar. Ik werd keurig geïnformeerd dat de bloemen bezorgd zouden gaan worden en ook -wat later- dat ze bezorgd waren. Getuige de enthousiaste reactie van de ontvanger, die mij ook nog een 'bewijsfoto' stuurde, doet TOP echt zijn naam eer aan.

Boeketten vallen altijd tegen

Na twee x een zelfde boeket besteld . Maar het is niet dat ik besteld had. En dat voor 42.50 veel te duur. Zelfde boeket ongeveer bij de jumbo gekocht en dat koste 19.95. Weet niet waarom het bij top bloemen het dubbele moet kosten. Plus nog de bezorg kosten . Als ik hem zelf haal heb ik voor het zelfde geld 2 boeketten. Ik bestel niet meer bij top bloemen .

Geweldige bezorging

De door mij bestelde bloemen werden prima op tijd bezorgd en het was een prachtig boeket volgens mijn tante die de ontvanger was. Aanrader dus.

Wederom én op tijd én mooie bloemen. Tegelijk ook makkelijk te bestellen. Zeer aan te raden dus.

Teleurgesteld

Ondanks dat ik het juiste adres had genoteerd was de bos bloemen op een geheel ander adres afgeleverd.

Het boeket zag er prima uit en werd op de aangegeven tijd bezorgd

Toppie

Ik ben zeer tevreden over bezorging prima op tijd topbloemen is in 1 woord TOPPIE

TOP geregeld

De naam is heel toepasselijk TOP bloemen

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL