Top service en mooie verse bloemen. Als er track and trace was of een (geautomatiseerde) sms/email wat zegt: "Onze chauffeur is nu onderweg om uw bestellen af te leveren" dan had ik 5 sterren gegeven.

Mooi en snel

Mooi boeket en een snelle service!

Het boeket was mooi.

Prima verzorgd.

Mooie selectie en prima service

Op de website een overzichtelijke selectie van boeketten. Bestelling gaat vlotjes en eenvoudig. Ook na de bestelling wordt er een bericht gestuurd betreffende de bezorging. Prima service. Prijzen inclusief de bezorgkosten zijn wel wat aan de hoge kant vandaar geen 5 sterren.

Heel goed!

Goed en snel bezorgd !!!

Prachtig

Mooie bos rozen bezorgd, erg blij mee

Hele mooie bos bloemen en keurig verpakt thuis bezorgd.

Ik wilde mijn vrouw verassen met een mooie bos bloemen omdat ze op dit moment ernstig ziek is en ik haar graag wilde verassen. S' Morgens de bloemen besteld en s' middags kreeg ik een foto toegestuurd van de bos bloemen die waren bezorgd. Het was een hele mooie bos en de bloemen zaten keurig verpakt bij het bezorgen. Ze was er heel erg blij mee.

Matig boeket voor een flinke prijs

Voor € 49,95 excl. bijkomende kosten wordt er een boeket bezorgd, dat matig tot karig overkomt. Dat is na een eerdere slechte ervaring reden om geen "Topbloemen meer te bestellen".

Prima geregeld

Duidelijke site..veel keuze..goede bezorging

goed verzorgd boeket

Ik ben tevreden over het boeket maar had graag het boeket wat eerder op de dag willen ontvangen, het kwam nu s 'avonds pas om +/- 18.00 uur aan.

Tevreden

Een vriendin aan de andere kant van Nederland was jarig. Dus ik bestelde een prachtige bos bloemen via topbloemen.nl Mijn vriendin was erg verrast en super blij met de mooie bloemen.

Was niet tevreden.

Was niet tevreden omdat ik bij opmerkingen graag in de ochtend bezorgen maar is niet gebeurd.

Cijfer 9

Bloemen zijn keurig op tijd bezorgd! Zoals op voorbeeld; een práchtige bos bloemen!! Zéér tevreden!

Bestelling verliep goed

Bloemen besteld en keurig op de hoogte gehouden van de bezorging. Heb de bloemen zelf niet gezien, maar ik ga ervan uit dat het goed is.

Altijd correct met afhandelen

Bij niet kunnen afleveren krijg je altijd een bericht, Helemaal top.

Persoonlijke topservice!

Geadresseerde bleek niet thuis. Ik ben via de mail op de hoogte gesteld en kon het tijdelijke adres achterhalen, waar het boeket alsnog is afgeleverd! Dank voor de aandacht.

heel goed

op tijd bezorgd en een mooi boeket

Altijd op tijd en fantastische kwaliteit!

Mijn ontvangers zijn altijd heel enthusiast en sturen foto's ! Beveel Topbloemen aan iedereen aan die er naar vraagt. '

Correcte afhandeling en makkelijke website

Zie boven

Mooie bloemen

Prachtige bloemen, goeie service.

Helemaal top de bloemen de aflevering via mail op de hoogte worden gehouden geweldig

Vlotte afhandeling van mooi boeket.

Goed verzorgd en een bezorging. Beankt

Goede ervaring altijd.

Een zeer dankbare ontvangster.

De maandelijkse attentie die weer in dankbaarheid is ontvangen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL