Had de grootste bos besteld, maar vond hem erg klein.

Had het grootste formaat uitgekozen. Had deze groter verwacht. Leek wel kleinste formaat. Ook hing er helaas al 1 roos slap. Door privé omstandigheden kon ik er geen melding van maken.

Goede ervaring mee.

Keurig bezorgd en een heel mooi boeket..

oke

Voor speciale gelegenheid een extra groot boeket gekozen en laten bezorgen. Het boeket werd keurig op tijd geleverd en de ontvanger stuurde een foto om te bedanken. En was er blij mee. Bij goede bestudering van de foto was het boeket toch wel heel wat minder groot dan op de bestelpagina. Een 'gewoon' boeket dus. Op mijn klacht reageerde topbloemen heel snel, telefonisch. Heel fijn en attent. Ik kreeg een tegoedbon voor een andere keer. Hoewel keurig opgelost toch jammer dat het beoogde effect van een reuze bos verloren is gegaan. Ik heb al eerder gemerkt dat de boeketten steeds kleiner worden. Dan toch maar weer gewoon bij de lokale bloemist bestellen? Jammer want topbloemen stond bij mij hoog in het vaandel.

Tevreden

Het was snel geregeld en ook gemakkelijk. Zeer tevreden en ook van goede kwaliteit.

Snel geregeld en op tijd bezorgd , volgens de ontvanger een prachtig boeket.

Zie bovenstaande zin.

Snel en makkelijk geregeld

Zoals altijd goede , nette, kwaliteit. De reden om iedere keer terug te komen voor het plaatsen van een bestelling

Mooi aanbod, duidelijke website en op tijd geleverd.

Top, alles is goed gegaan ben heel erg tevreden.

Veel te late bezorging

Rozen besteld voor de verjaardag van mijn vrouw om thuis te laten bezorgen, pas na 18:00 uur bezorgd toen wij al weer weg waren uit eten. Bij het overdag bellen waar de bestelling bleef en of ik ze niet zelf dan kon ophalen bij de lokale bloemist, bleek dat de bestelling werd behandeld door een bleomist in Rijnswoude, dat is zo'n 50 km van waar wij wonen. Onbegrijpelijke actie dit, had het dan laten weten toen ik de bestelling de dag ervoor plaatste, in de ochtend trouwens, dan had ik andere keuzes kunnen maken.

Prima verzorgd

Op zaterdag bloemen besteld die op maandag geleverd moesten worden. De bestelling is keurig op tijd geleverd en het boeket was mooi. Zeer tevreden!

Mooie kwaliteit bloemen

Snelle site,snel bezorgd, mooie kwaliteit bloemen

Bestellen bij Topbloemen is fijn

Het bestellen bij Topbloemen gaat makkelijk en ook het kaartje er aan wordt niet vergeten, als je aan geeft wanneer het bezorgd moet worden dan kan je er op rekenen dat het ook gebeurd. De dame die het heeft ontvangen maakte er een foto van en stuurde mij de foto per mail, het zag er prachtig uit.

Toppie

Toppie alles

Mijn tante was zeer blij met het boeket, het mooiste ooit en hij bleef maar liefst twee weken staan. De klantenservice was ook heel flexibel met het last minute aanpassen van de exacte datum. Great job, thx!

Snel en mooie bos bloemen geleverd

Levering laat

Doordat de bloemen laat in middag wordt geleverd is de feestdag bijna voorbij Moet toch ook smorgens geleverd kunnen worden

Gewoon super

Fijne service altijd mooie boeketten

Iedere bestelling die ik doe is altijd prima

Topp

Top service nergens anders te vinden nog contact gehad en binnen 24 uur antwoord!!! Ga ik vaker bestellen..

Ging niet goed, de mensen hebben nog steeds niks ontvangen

Heb vanochtend gebeld naar jullie Nog steeds geen bloemen bezorgd

Zoals altijd goed voor elkaar

Goede service, je word goed op de hoogte gehouden. van horen zeggen mooie boeketten. Kijk je besteld via een site maar weet niet hoe ze er in het echt uitzien. Maar blijkbaar mooie boeketten.

Niets dan lof.

Wilde bloemen bestellen voor bezorging op dezelfde dag met daarbij nog eens het verzoek de bestelling na 16u af te leveren. Werd telefonisch erg goed en vriendelijk geholpen en de medewerkster heeft ervoor gezorgd dat mijn bestelling volgens mijn verzoek geleverd is.

Subliem uitgevoerd

Kleindochter heeft een foto gestuurd van het mooie boeket, precies zoals ik had bedoeld..

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL