Prachtig verzorgd boeket.

Makkelijk uit te kiezen en te bestellen. Dag van bezorgen mail dat het bezorgd wordt en als het bezorgd is weer een mail. Kortom prima

Keurig op tijd volgens afspraak

super service fijne bezorging

We bestellen altijd graag bij jullie. Komen afspraken na. Goede service

Te laat geleverd

Kocht bloemen voor mijn moeder haar verjaardag aangezien ik in buitenland woon en werden een dag te laat geleverd. Zonder excuses of compensatie.

Perfeckt

Prachtige bloemen, vers,op tijd geleverd en op de hoogte gesteld,alles super ,super,super.

Goede service, volgens afspraak

Weer een minimaal boeket

Boeket van 25 euro besteld. Het middel boeket . Boeket was erg klein, er kwamen wat bloemen overeen maar ik miste er ook wel wat

Prachtige bloemen,alleen ik had gevraagd tussen half 1 en half 2 , en de bloemen werden gebracht om 11.50 , dat is heel jammer

Ik had gevraagd om na 17.00 te leveren, dit was niet zo, gelukkig was mijn kleindochter een dagje thuis zodat er toch iemand aanwezig was, voor de rest alles ok

Levering keurig op tijd

Levering keurig op tijd

Ik had een verkeerd adres ingevuld. Topbloemen.nl heeft de dag voor mijn de verjaardag van mijn moeder alsnog de bloemen bezorgd. Blij dat ik Toobloemen.nl heb gekozen. Dit is niet de laaste keer!

Ontvanger was super tevreden!

Geregeld zoals ik verwachtte!

Een prachtig boeket, mooi op tijd geleverd. Hartelijk dank!

Fijn om bij jullie bloemen te bestellen!

De dame die de bloemen heeft gekregen heeft mij laten weten dat het boeket prachtig was!

Topbloemen

Topbloemen staat voor liegen en bedriegen Raar ze vragen om een slechte recensie aan te passen.... maar ze hebben hun slechte service niet aangepast. Dus ik bestel nooit meer bij topbloemen!

Prima boeket en juiste levering

Zoals in mijn aanhef omschreven mooi boeket en juiste levering. Net als alles tegenwoordig wel steeds duurder.

Geweldige service

Nadat ik zelf de verkeerde postcode had ingegeven, heeft Topbloemen contact met me opgenomen en alsnog op het juiste adres laten bezorgen Top...bedankt

Uitstekend:need I say more?

Zoals altijd perfecte service, keurig bericht als de bloemen bezorgd zijn en de ontvangers stuurden een foto van het boeket en waren er erg blij mee. Ga zo door jochie

Prima!!

Netjes op de hoogte gehouden worden van bestellen tot levering! Mooi boeket ook.

Mooie boeketten en netjes bezorgd

Jullie altijd maak allles voor mijn goed plus laat alles op tijd ..ik houd van jullie service ..echt top

Ik heb de bloemen op een foto gezien en het zag er prima uit.

Over het algemeen heb ik goede ervaringen met Topbloemen en daarom ook nu wewer voor Topbloemen gekozen

Zoals altijd: SUPER

Conform afspraak een prachtige bos bloemen afgeleverd.

Perfecte timing

Een hele mooie bos bloemen bij een vriendin laten bezorgen. Perfect op tijd en een prachtige mooie bos. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden en wist precies wanneer het aan zou komen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL