zonder woorden

Diverse keren Topbloemen benaderd voor het on line bestellen van Topbloemen. Het is geen slagzin; maar een feit, Topbloemen levert kwaliteit. Goede service en een correcte afhandeling.

Troostboeket voor een zieke

Wij kregen een enthousiaste reactie. De bloemen staan er mooi bij. Nu nog afwachten hoe lang.

Zeer tevreden!

Niet de eerste keer! Altijd netjes op tijd afgeleverd en boeket overtreft alle verwachtingen.

Late levering

Late levering op donderdag en de bloemen vallen nu al uit en het is pas zaterdag

Minder goed

Hoewel ineen kaartje bij de bloemen besteld en betaald had, was het kaartje er niet bij. De ontvanger is uiteindelijk naar de bloemist gegaan (!) om te vragen wie de afzender was. Het kaartje is toen tevoorschijn gekomen. Niet leuk

Teleurgesteld in Tobloemen

Ik had een cadeaubon van Topbloemen van 3,50 euro. Bij mijn bestelling had ik de code ingevuld, maar het bedrag werd NIET afgetrokken van totaalbedrag. Ik heb toch maar betaald omdat ik boeket naar een zieke wilde laten sturen. Heb contact opgenomen per mail met Topbloemen en gevraagd om restitutie. Als AOWer is Bijna 40 euro voor een bos bloemen een behoorlijke hap uit mijn budget en ik moet op elke euro letten. Topbloemen antwoordde helaas dat restitutie niet tot de mogelijkheden behoorde, maar dat ik het nogmaals kon proberen bij bestelling van een volgende bos bloemen. Nou die komt er niet. Dan maar Bloomon of Fleurop.

Zeer teleurgesteld

Ik heb een verjaardag bos bloemen op 3 Oktober in Amsterdam , . De bedoeling was de jarige verrast op haar verjaardag 4 Oktober. Dat heeft 67 EUR gekost, en tocht waren ze NIET op tijd. Ik heb tocht geleerd volgende keer ga ik zelf met Taxi een bespaar zeker 20 Euro.

Dank voor de fijne service !

Hartelijk dank voor de gewèldige service !

Prachtig boeket

Het boeket bloemen zag er geweldig uit en werd op tijd afgeleverd. De ontvanger was er terecht heel erg blijk mee.

mooi boeket snel en op ijd bezorgd

Boeket zelf niet gezien maar de ontvanger was er erg blij mee

Teleurgesteld

Bestelling was laat geleverd. Ik kreeg meldingen dat boeket was geleverd maar beide meldingen waren verkeerd. Het was niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen, ik kon alleen een bericht sturen en hopen voor een levering. Helaas boeket naar verjaardag geleverd dus teleurstellend.

Prima verzorgd

De ontvangster liet weten, dat het een zeer mooi boeket was.

Ik laat de samenstelling van het te verzenden boeket meestal over aan de bloemist zelf (keuze van de bloemist) . heb er goede ervaringen mee. Hoe lang het boeket mooi blijft, kan ik niet vaststellen.

een mooi herfstboeketje is bezorgd, compact en geschikt voor op een kleine salonrafel

de bezorging vond tijdig plaats en een enkele tak stond nog maar net in het water

Mooi boeket, maar veel vroeger dan gevraagde tijd bezorgd. Toevallig was er toch iemand thuis.

Mooi boeket, zoals gewend van Topbloemen. Had gevraagd het na 3 uur te bezorgen omdat er dan iemand thuis zou zijn, maar het werd al in de ochtend bezorgd. Gelukkig was er toevallig toch iemand thuis.

Moooie bloemen zoals altijd!

Regelmatig laat ik via Topbloemen bloemen bezorgen bij familie en vrienden. Altijd mooie boeketten en altijd prima bezorgd op het goede adres. Ga zo door! Chapeau.

Mijn zus was er heel blij mee . Had ze wel nodig na een zware operatie. En mooi op tijd. Met vriendelijke groet Mevr L van der Linden

Groots

Ik ben al jaren klant dat zegt genoeg.

Kwaliteit was goed volgens de ontvangers van het boeket

Prima verzending en op tijd

De bloemen waren prachtig en mooi op tijd bezorgd

Het enige min puntje was, dat toen ik de bevestiging kreeg er een verkeerd etage nummer stond> ik had opgegeven 33 2 hoog en op de bevestigigng stond 33 1 hoog. Daar heb ik nog apart voor gebeld om dit goed te krijgen, maa daar werd prima op gehandeld

Heb goeie ervaringen

Perfect, je wordt goed op de hoogte gehouden

Teleurstellend

Het boeket was wat " magertjes...."

Herstel boeket

Een leuk beterschap boeket besteld maar de kwaliteit van de bloemen in het geleverde boeket kwamen niet overeen met het bloemen van de foto. Contact opgenomen met Topbloemen. Wat een super organisatie. Zonder meerkosten werd een nieuw boeket met bloemen van soortgelijke kwaliteit geleverd. Bedankt voor jullie out-of-the box oplossing en dat jullie de kwaliteit van jullie dienst hoog houden.

Krijg altijd netjes een mail als het besteld is en ook als het afgeleverd is

Netjes een bevestiging gekregen van Topbloemen, dat mijn bestelling voor een uitvaart op tijd door een bloemist is afgeleverd. Heb de bloemen zelf niet gezien, maar ik ga er vanuit, dat mijn gekozen boeket op tijd afgeleverd is.

Perfecte afhandeling van een klacht

We willen Topbloemen.nl complimenteren over de afhandeling van onze klacht.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL