Diverse keren Topbloemen benaderd voor het on line bestellen van Topbloemen. Het is geen slagzin; maar een feit, Topbloemen levert kwaliteit. Goede service en een correcte afhandeling.
Wij kregen een enthousiaste reactie. De bloemen staan er mooi bij. Nu nog afwachten hoe lang.
Niet de eerste keer! Altijd netjes op tijd afgeleverd en boeket overtreft alle verwachtingen.
Late levering op donderdag en de bloemen vallen nu al uit en het is pas zaterdag
Beste Kees,, Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Hoewel ineen kaartje bij de bloemen besteld en betaald had, was het kaartje er niet bij. De ontvanger is uiteindelijk naar de bloemist gegaan (!) om te vragen wie de afzender was. Het kaartje is toen tevoorschijn gekomen. Niet leuk
Beste Anja, Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over je bestelling. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen. Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik had een cadeaubon van Topbloemen van 3,50 euro. Bij mijn bestelling had ik de code ingevuld, maar het bedrag werd NIET afgetrokken van totaalbedrag. Ik heb toch maar betaald omdat ik boeket naar een zieke wilde laten sturen. Heb contact opgenomen per mail met Topbloemen en gevraagd om restitutie. Als AOWer is Bijna 40 euro voor een bos bloemen een behoorlijke hap uit mijn budget en ik moet op elke euro letten. Topbloemen antwoordde helaas dat restitutie niet tot de mogelijkheden behoorde, maar dat ik het nogmaals kon proberen bij bestelling van een volgende bos bloemen. Nou die komt er niet. Dan maar Bloomon of Fleurop.
Beste H.T., Vervelend dat dat wij je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen contact met je op om een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik heb een verjaardag bos bloemen op 3 Oktober in Amsterdam , . De bedoeling was de jarige verrast op haar verjaardag 4 Oktober. Dat heeft 67 EUR gekost, en tocht waren ze NIET op tijd. Ik heb tocht geleerd volgende keer ga ik zelf met Taxi een bespaar zeker 20 Euro.
Beste Jose, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor. We nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Hartelijk dank voor de gewèldige service !
Het boeket bloemen zag er geweldig uit en werd op tijd afgeleverd. De ontvanger was er terecht heel erg blijk mee.
Boeket zelf niet gezien maar de ontvanger was er erg blij mee
Bestelling was laat geleverd. Ik kreeg meldingen dat boeket was geleverd maar beide meldingen waren verkeerd. Het was niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen, ik kon alleen een bericht sturen en hopen voor een levering. Helaas boeket naar verjaardag geleverd dus teleurstellend.
Beste Alastair, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te vernemen dat het verloop van jouw bestelling niet naar behoren is gegaan. Onze excuses hiervoor! De klantenservice neemt contact met je op voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik laat de samenstelling van het te verzenden boeket meestal over aan de bloemist zelf (keuze van de bloemist) . heb er goede ervaringen mee. Hoe lang het boeket mooi blijft, kan ik niet vaststellen.
de bezorging vond tijdig plaats en een enkele tak stond nog maar net in het water
Mooi boeket, zoals gewend van Topbloemen. Had gevraagd het na 3 uur te bezorgen omdat er dan iemand thuis zou zijn, maar het werd al in de ochtend bezorgd. Gelukkig was er toevallig toch iemand thuis.
Regelmatig laat ik via Topbloemen bloemen bezorgen bij familie en vrienden. Altijd mooie boeketten en altijd prima bezorgd op het goede adres. Ga zo door! Chapeau.
Mijn zus was er heel blij mee . Had ze wel nodig na een zware operatie. En mooi op tijd. Met vriendelijke groet Mevr L van der Linden
Ik ben al jaren klant dat zegt genoeg.
Prima verzending en op tijd
Het enige min puntje was, dat toen ik de bevestiging kreeg er een verkeerd etage nummer stond> ik had opgegeven 33 2 hoog en op de bevestigigng stond 33 1 hoog. Daar heb ik nog apart voor gebeld om dit goed te krijgen, maa daar werd prima op gehandeld
Perfect, je wordt goed op de hoogte gehouden
Het boeket was wat " magertjes...."
Een leuk beterschap boeket besteld maar de kwaliteit van de bloemen in het geleverde boeket kwamen niet overeen met het bloemen van de foto. Contact opgenomen met Topbloemen. Wat een super organisatie. Zonder meerkosten werd een nieuw boeket met bloemen van soortgelijke kwaliteit geleverd. Bedankt voor jullie out-of-the box oplossing en dat jullie de kwaliteit van jullie dienst hoog houden.
Netjes een bevestiging gekregen van Topbloemen, dat mijn bestelling voor een uitvaart op tijd door een bloemist is afgeleverd. Heb de bloemen zelf niet gezien, maar ik ga er vanuit, dat mijn gekozen boeket op tijd afgeleverd is.
We willen Topbloemen.nl complimenteren over de afhandeling van onze klacht.
Beste Ton , Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ursprüngliche Bewertung
Hoewel het bestellen via de site erg eenvoudig was, was het boeket (zoals ik/wij het op een foto hebben gezien) een beetje een teleurstelling. We hadden een middelgroot boeket besteld, maar wat we zagen leek meer op een klein boeket.
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL