Alles klopte

De 0ntvanger vertelde ons dat het een heel mooi boeket was.

topbloemen doet zijn naam eer aan

de bloemen waren prachtig ben heel netjes te woord gestaan door de klantenservice dus van mij een dikke 10

Goed geregeld!

Op tijd bezorgd-bloemen/vaas/cava zoals beschreven !!

Top service & prachtig resultaat!

Ik had nogal last minute beslist om m'n vriendin een boeket cadeau te doen voor haar verjaardag. Gelukkig kon Topbloemen.nl het boeket tijdig leveren, op een tijdstip dat m'n vriendin zeker thuis was. Het resultaat, wauw! Nog beter dan de omschrijving op de website. Ik heb m'n vriendin haar verjaardag net wat mooier kunnen maken dankzij jullie. Dank je!

Was weer top

Bloemen met blijdschap ontvangen

Weer afgehandeld zoals gewend van jullie

Alles perfect voor elkaar. A tot Z

Alles perfect geregeld en op de hoogte gehouden van stand van zaken.

Heel erg goed

Ik heb al een paar keer bloemen via jullie verstuurd, allemaal waren de ontvangst top, en ik zou het de volgende keer weer net zo doen via jullie Toppie

Prachtig boeket en snel verzorgd

Mooie boeketten om uit te kiezen. Mijn bestelling werd binnen een paar uur bezorgd. Wel tamelijk hoge prijzen.

Geweldig.

De ontvangers van topboemen zijn altijd blij met het boeket,dit staat minstens een week,soms langer.de bloemen zijn van goede kwaliteit.ik ben blij met jullie.

Mooie bos bloemen

Een mooie bos bloemen bezorgd, die volledig voldeed aan het voorbeeld op de website.

heel gemakkelijk door heel het land een bloemetje sturen !!

goede service en een mooie gelegenheid om iemand te verrassen

Prima kwaliteit.

De bestelling is volledig naar tevredenheid, zowel van mijzelf als van degene die het heeft ontvangen.

top.

snel en goede service , Makkelijke site overzichtelijk.

Mooi bloemen

Het was leuker geweest als de bloemen wat eerder op de dag waren bezorgt in plaats van s’avonds

Was heel goed

Tot nu toe altijd goed . Ben blij ik woon namelijk in het buitenland,maar de foto's die ik krijg zijn altijd goed.

Positief ook na een negatieve bestelling

Na een teleurstellend boeket , klantenservice gebeld en is erg positief opgelost De boeketten zijn vaak kleurrijk en zoals deze op hun site staan , in deze een x niet maar top opgelost

Troostbloemetje goed aangekomen. Met veel blijheid ontvangen.

Mijn ervaring met topbloemen is goed

De ervaring die ik met topbloemen.nl heb is Top Kortet reactie is dan ook : Goede wijn behoeft geen krans.

Altijd op tijd bezorgd

Gebruiksvriendelijke website. Bloemen altijd op gekozen dag bezorgd. Gebruik deze service al jaren.

Snel en keurig bezorgd

Voor snelle bezorging van een mooi boeket ben ik bij Topbloemen nog nooit teleurgesteld, Chapeau !

Op tijd maar niet volledig

Het is mijn 2de maal dat ik bestel voor zieke mensen, die zijn dus gewoon thuis. De eerste maal gewoon aan de deur gezet en de tweede maal geleverd maar het kaartje vergeten. De ontvanger wist dus niet van wie ze waren. Wel mooi boeket en tijdig. Steeds geleverd op de afgesproken datum. Ook goede opvolging. Je weet wanneer de bloemen geleverd werden.

Ruime keuze voor elk budget!

Met maar weinig klikken het goede product kunnen vinden. Heel gebruiksvriendelijk.

TOP bloemen geleverd

TOP bloemen gelevrd. De naam zegt het al.

Tevreden

Mooi boeket geleverd. Lukte niet dezelfde dag maar de volgende dag wel. Daarvoor als tegemoetkoming een tegoedbon gekregen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL