Tevreden

Mooi boeket geleverd. Lukte niet dezelfde dag maar de volgende dag wel. Daarvoor als tegemoetkoming een tegoedbon gekregen.

Van bestelling tot bezorging is het prima gegaan!!

Van bestelling tot bezorging is het prima gegaan!!

Gemakkelijk besteld en snelle levering

De website is heel overzichtelijk Het bestellen en betalen is gemakkelijk De geleverde bloemen zijn altijd mooi en vers.

Mooi boeket, snel geleverd

Prima kwaliteit, goede service

Top organisatie altijd goed

Vele malen gebruik van gemaakt dragen zorg voor mooi eindproduct!!! Top - aanrader dus !!

Mijn ervaringen zijn elke keer heel goed. Iedereen die een boeket ontvangen heef Was erg tevreden.

goeie ervaring ermee.

top hoor! niks op aan te merken.

Betrouwbaar en eerlijk!

Makkelijk en goed ze maken de naam waar.

veel te laat geleverd

Veel te laat geleverd! en wel bericht gekregen dat het geleverd zou zijn op de afgeleverde datum, maar werd 2 dagen later :( Jammer! klantenservice wilde het nog naar een ander adres sturen, dus die waren absoluut behulpzaam, maar dat heb ik afgeslagen....

Had aan de bezorger doorgegeven om voor 13 uur te bezorger en daar hebben ze rekening meegehouden.. :))

Altijd mooie boeketten en correct bezorgd

Een boeket bloemen met vaas werden keurig bij onze vrienden die op die dag hun 50 jarig huwelijk vierden afgeleverd. Bovendien vond ik het heel fijn dat het moment van aflevering naar ons toe werd gecommuniceerd.

Great experience - exactly what I wanted!

I am in the US, and speak limited Dutch. The site made it easy to select a lovely bouquet, and it was delivered on time. I appreciated being notified when the flowers were delivered. The recipient sent a picture and commented that they were beautiful (which they were)! Very pleased with your service! Thank you.

Goede mooie bloemen

Zeer goed en heel snel geleverd...mooie bloemen Alleen jammer dat er weinig winkels zijn waar je de bon in kan leveren

Prachtig boeket

Mijn bestelde boeket werd keurig op tijd afgegeven bij de ontvanger. Deze was superblij met het prachtige herfstboeket. Dankjulliewel voor de goede service!

Goed en duidelijk

Het was goed geregeld en werd voortdurend op de hoogte gehouden

Fijne en gebruiksvriendelijke manier om een bloemetje te laten bezorgen.

Omdat ik een boeket wilde sturen om iemand te bedanken kwam ik bij Topbloemen terecht. Het was snel geregeld en de volgende dag al bezorgd, waarvan ik ook per e-mail een bevestiging kreeg.

Geweldig, mooi boeket, netjes bezorgd

Mooi boeket besteld , en is op de gewenste dag bezorgd, Helemaal tevreden, maar heb al vaker via topbloemen besteld . Heel erg tevreden.

Laatste van de dag

Voor een verjaardagsboeket vind ik het niet handig als die aan het einde van de dag wordt bezorgt. Iemand is immers 's ochtends al jarig. Je kan niet aangeven op welk dagdeel je bezorging wenst, dit leidde ertoe dat ik dacht dat de bloemen al bijna niet meer zouden komen. Als je dan €60,- uitgeeft voor een bos bloemen, hoop je toch minimaal dat iemand die jarig is er de hele dag op zijn/haar verjaardag van kan genieten.

snel en effectief bezorgd

Degene die de bloemen hebben ontvangen zeiden: dank voor de prachtige bos bloemen. Daar heb ik het voor gedaan.

Op zich goede bloemen maar bestellen via de webside vind ik waardeloos.

De webside is matig. Niet duidelijk. Dit kan veel beter en vooral eenvoudiger.

Al enkele jaren klant bij Topbloemen.nl en altijd zonder problemen kunnen bestellen. Orders worden correct en volgens afgesproken datum, goed verzorgd afgeleverd. Webshop is heel toegankelijk, biedt een ruime keuze, redelijke prijzen en, niet onbelangrijk, het gemak van gebruik (fysiek bezoek aan bloemist is niet meer nodig met deze site). Top!

Bloemen hangen nu al slechte kwaliteit

Jammer ik had er meer van verwacht voor deze prijs.

Andere kleur

Mooie bos geleverd bij de vrienden waarvoor we dit herfst boeket met oranje hadden besteld. Alleen zat er wel heel summier oranje in . Het was bijna helemaal geel.

Bloemen zijn vers, mooie combinatie bloemen en kleuren. Bezorging op tijd.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL