Keurig afgehandeld.

Voor het eerst op deze manier een bloemetje verzonden . Ontvanger erg verrast en blij met het prachtig boeket.

Bijna altijd helemaal goed.

De Topbloemen werden bij de buren bezorgd, maar op het kaartje werd niet vermeld op welk nummer de bloemen bezorgd waren. Gelukkig had ik dat nummer wel gekregen. ("uw bloemen zijn bezorgd op nr. 10"), zodat alles toch nog goed kwam.

Fantastisch!

Nauwkeurig en professionaal.

Verwonderd.

Het was mijn eerste bestelling. Omdat ik korting zou ontvangen wilde ik een van jullie duurste creaties nemen. Dat voornemen heb ik opgeblazen omdat mijn korting niet doorgegaan is. Het kan aan mij liggen want ik ben al oud (t) maar toch vind ik het teleurstellend. Ik vind ook dat jullie de verzendkosten bij de boeketten moet vermelden omdat de vreugde en de verrassing getemperd worden als er plots 10 € ( ongeveer) bijkomt. Het was wel super dat het op een zaterdag kon geleverd worden en naar het schijnt is het mooi maar ik heb het zelf niet gezien. Ik heb eveneens jullie prijs nog niet vergeleken met bv. Fleurop. Voor een verjaardagsboeket is mijn budget ongeveer 40 € Mijn kortingscode was FTS23BE

Gewoon Top

Ik heb hele goede ervaringen met “Topbloemen” Ze zijn gewoon top !!!!!!

Snel geregeld

Super service en altijd verse bloemen

Correct afgeleverd.

Correct en optijd bezorgd. Ze was super blij met het boeket. TOP.

Meerdere bestellingen niet op tijd geleverd

Ik heb meerdere bestellingen (cadeaubon en bloemen), 3 dagen voor ik ze nodig had, gedaan. Ik kon voor beide bestellingen een dag van bezorgen uitkiezen. Voor de bloemen kon bij ''opmerkingen'' een tijdsvak doorgegeven worden. De bon heb ik niet ontvangen, en de bloemen waren te laat. Ik heb beide bestellingen geannuleerd maar trof een medewerker die mij alleen wees op het feit dat er geen garantie gegeven wordt op het bezorgmoment. Dit begrijp ik, maar een telefoontje was prettig geweest, dan had ik nog iets anders kunnen regelen. Wellicht is het beter om niet meer te vermelden dat een tijdsvak doorgegeven kan worden bij ''opmerkingen''. Zeker gezien dit niet de eerste keer is dat dit gebeurd.

Kwaliteit niet zoals verwacht

In eerste instantie geen aflevering van besteld boeket met vaas vanwege schade. Later alsnog een vaas met boeket afgeleverd (waarvoor dank) echter niet zoals verwacht (beetje slordig in elkaar gezet) en binnen 3 dagen kon het boeket afgevoerd worden omdat boeket ingestort was.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijke site met goede variëteit aan boeketten en prijzen. Eenvoudig te bestellen en fijn dat de ontvanger een tegoedbon erbij krijgt zodat hij/zij bij een bestelling korting krijgt! Maakt het aantrekkelijk om gebruik te maken van topbloemen.

veel geld voor weinig bloem

ik heb een plukboeket besteld, de grootste, met vaas. Het was erg teleurstellend. De vaas paste niet bij het boeket ( de bloemen zaten er opgepropt in) en het aantal bloemen viel erg tegen. Ik heb totaal bijna 50 euro betaald. Er stond een ander boeket naast ( 15 euro goedkoper) die was veel groter en mooier.

Mooi boeket, netjes afgeleverd.

Het zijn dure tijden, dat weet ik, maar de bos was echt anders en minder “groot” dan op de foto. Ik vond het een mager boeket ten op zichten van de prijs en plaatje.

Prachtige boeketten en de service is top. Mooi op tijd bezorgd en altijd een melding.

Zoals we gewend zijn: zeer Verzorgd

Het boeket zag er weer uit zoals het afgebeeld stond. En de ontvangster is er Helemaal blij mee. Dan ben Ik dat ook.

Snelle bezorging en goed contact

Op donderdagavond bloemen besteld voor een voor.mij onbekende. Het huisnummer wat ik had doorgekregen bleek na het plaatsen van de bestelling toch niet te kloppen. Een mail naar de klantenservice was voldoende voor de correctie en de vloeren zijn een dag later naar volle tevredenheid bezorgd. Net geen 5 sterren omdat ik de bezorgkosten erg hoog vind.

NOT HAPPY!!

Hi there, Many time I ordered, but the last two, the flowers didn't covered with the "Clear Plastic Wrap" So sad :( C. WIDJAJA (AUSTRALIA)

positief

Dank voor de vlotte afhandeling

prachtig

mooi boeket, prima op tijd geleverd

Fantastische rozen

Keurig bezorgd en mooie kwaliteit rozen

Op de dag van de bezorging besteld en afgeleverd. Kakelverse bloemen van de plaatselijke bloemist. Een pracht boeket. Waar de ontvanger erg blij van werd.

alles correct geleverd

Zoals omschreven in de aanbieding , is het ook uitgevoerd.

De ontvangster was blij

Topbezorging

Zowel de bezorging en de nazorg omdat bosje bij de buren moest worden afgeleverd. Puik geregeldpgeregeldp

Prima verzorgd weer !

Betrouwbaar, vlot geregeld, dankbaar om te geven en te krijgen!

Het boeket zag er mooi uit. Ook de bezorging was prima in orde. De ontvanger was ten tijde van de levering niet thuis maar er was netjes een bericht achtergelaten.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL