TOP (bloemen)

Super ervaring, mooie bos bloemen en op tijd geleverd! De verassing was geslaagd

Schitterend boeket

Het bestelde boeket is keurig op tijd afgeleverd en ik kreeg er een foto van. Het is een schitterend boeket! Zeer tevreden.

mooie verse bloemen

mooie verse bloemen, goede kwaliteit en netjes verzorgd en op tijd geleverd

Karige bos met goedkope bloemen

Gekozen voor een mooi veldboeket in het grootste formaat. Inclusief bezorging ruim 39 euro betaald. Wat onze vrienden echter hebben ontvangen, was een middel veldboeketje met wilde goedkope bloemen en één paradijsvogel. We voelen ons erg misleid, bij een ander krijg je wel echt waar voor je geld.

Zeker een aanrader

De gewenste bloemen zijn snel en correct op het gevraagde datum geleverd geweest. Ik had dan van de ontvanger een foto ontvangen, het boeket kwam redelijk goed met het foto op internet overeen. Alleen kon ik spijtig niet zien of ook de "hartjes-stekker" die voor dit boeket voorzien was, ook meegeleverd was . Al bij al in ieder geval een goede service en voor herhaling vatbaar.

Niet geheel vlekkeloos!!

Werd na kantooruren geleverd dus niemand meer aanwezig Vervolgens in portiek gezet terwijl het 30graden was Andere morgen toen kantoor open ging pas naar binnen kunnen halen dus hoop dat ze niet te snel dood gaan

Prima geregeld

Prima geregeld, makkelijk te bestellen.

Goed. Maar verkeerd bezorgd

Boeket is verkeerd bezorg met kaartje van iemand anders. Vervelend en heb over de afhandeling nog niets gehoord

Mooie doos bloemen schoonouders vonden hem geweldig bedankt

Prachtige bos en perfect bezorgd

Zoals bij vorige bestellingen ook de laatste weer super goed verzorgd met ook een grote pluim voor een dame van de klantenservice die bereid was om de tekst op het kaartje aan te passen omdat ik dat niet goed omschreven had. Dank daarvoor.

GOEDE ERVARING

EEN MOOI BOUKET EN OP TIJD GELEVERD

Geweldig super

Is geweldig gegaan hebben me nog gebeld dat ik een fout had gemaakt met huisnr heb van de persoon waar het heen moest gehoord dat het een mooie bos was .ze was er erg blij mee .en daar gaat het om of niet super bedankt en tot de volgende keer .

Uitstekend!

Prachtig bloemen 'next day delivery'! Geweldig!

ben zeer tevreden

Bestellen met TopBloemen is handig, veel keuze, goede service dus gewoon fantastisch !

Prima ervaring gehad met deze service. Alles lijkt goed opgevolgd en perfect in orde. Grote keuze in prachtige ruikers. Mogelijkheid om vaas ook te bestellen is heel praktisch. Ik ben heel enthousiast !

goed en correct

Het boeket was conform de afbeelding op de site en de bezorging correct via buren.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

De ontvanger was heel blij met het mooie boeket.

Wederom fantastisch verzorgd

We bestellen toch welregelmatig wel via TOPbloemen. Nog nooit teleurgesteld in kwaliteit, snelheid, kosten.

fantastisch

mooie verse bloemen en op tijd gebracht!

Op de afgesproken dag bezorgd

Beetje teleurgesteld

Normaal gesproken ben ik erg tevreden; dit keer is het een beetje mis gegaan. Aan de hand van een eerdere bestelling, hebben we een zelfde boeket besteld en het kaartje aangepast omdat we om een geheel andere reden bloemen laten bezorgen. De volgende dag liet de ontvanger weten erg blij te zijn met de bloemen, maar dat de tekst op het kaartje niet van toepassing is. Gelukkig zag de ontvanger de humor hier van in, wij vonden het iets minder geslaagd. Omdat we nog een boeket hadden besteld, controleerden we daar ook het kaartje van. Wat bleek, ook hier de verkeerde tekst. Na telefonisch contact is het aangepast en zijn we goed geholpen. Wel aangekaart dat er misschien een fout in het systeem zit, omdat we er absoluut zeker van zijn de juiste kaartje en tekst hebben geslecteerd.

Teleurstellend

Het bezorgde boeket leek niet op het bestelde boeket Jayla. Er zaten o.a. lelies in i.p.v. gladiolen. De ontvanger is allergisch voor lelies dus ik zou nooit zo'n boeket besteld hebben. De lelies moesten er uitgehaald worden en weg is je mooie boeket. Jammer van het geld. Ook de ervaring die ik zelf afgelopen jaar had met Topbloemen wordt er niet beter op. De kwaliteit gaat er niet op vooruit. Erg jammer. Mijn klacht is vandaag goed behandeld. De ontvanger krijgt een nieuw boeket. Top voor topbloemen.

Zelfs de zelfde dag leveren is geen probleem

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL