zeer goede service

Heb het boeket gezien, het is prachtig!

Mooie bloemen, snel bezorgd!

Het bouquet is op tijd geleverd. Prachtig bouquet. Heel aardige bezorger.

Bloemen oke , bezorging niet

Bloemen waren blijkbaar bij buren bezorgd, maar geen kaartje door de brievenbus . Na 2 dagen hebben de buren de bloemen als nog bij het juiste adres bezorgt. Geadresseerde wist niet dat er bloemen bezorgt zouden worden ( verassing). Buren waren aan het wachten tot de bloemen opgehaald werden. Hadden verwacht dat die wel een kaartje in de brievenbus hadden gekregen van de bezorger. Op welk huisnr ze het konden afhalen . Tip graag bezorgkaartje met huisnr achterlaten .

Door Topbloemen een prachtig boeket laten bezorgen. Zeer aan te raden.

Mooie bos bloemen

Geweldig. Was afzender vergeten te melden online en was geen probleem om t te wijzigen. TOP

Bestelling on line ging vlot, bloemen volgens afspraak op tijd afgeleverd en van de ontvanger kreeg ik een positieve reactie.

Helemaal geweldig ...

Ik ben heel tevreden en ga er zeker meer gebruik van maken, nu ik weet hoe het moet! Het is/was een prachtige bos, tussen de andere bloemen. Mijn kleindochter attendeerde me er op, Oma topbloemen doen, leuk!

Goede en snelle service/levering

Hoewel ik de bloemen zelf niet fysiek heb gezien, heeft de ontvanger enthousiast gereageerd. De bloemen waren mooi en geweldig kleurrijk.

Was prachtig bloemen hart

Prachtig kado

Erg enthousiast

Erg mooi boeket, precies zoals op de foto. Mooi op tijd geleverd, werdt als gever op de hoogte gehouden, goed geregeld. Vriendelijke persoon bij de aflevering.

Echt supersnel geregeld

Uitzoeken, bestellen en binnen een paar uur werden de bloemetjes en chocolade bezorgd. top!

Deze keer niet zo goed

Boeket prima maar geen kaartje toegevoegd. De ontvanger vroeg naar de afzender, niet gegeven vanwege privacy, dat snap ik nog maar er zou een mail naar mij worden gestuurd door jullie zodat ik kon reageren naar de ontvanger, NIETS ONTVANGEN, heel naar!

Goed geregeld en bezorgd was een mooi boeket

Mooie bos bloemen

We kregen veel complimenten over het boeket dat is geleverd. Fijne service

Niet wat ik verwachtte.

Het boeket wat ik bestelde en wat bezorgd werd leken niet echt op elkaar.

Mooi boeket. Perfecte levering. Tevreden klant.

Mooi boeket. Perfecte levering. Tevreden klant.

Het was zo als ik het had besteld

Was weer super

Ook deze keer was het zeker geen karige bos bloemen! Netjes verzorgd! Tot de volgende !

Topbloemen !!!!

De bestelling had ik wel laat aangemeld maar toch op tijd bezorgd!!

Prima bloemen netjes thuisbezorgd.

Prima bloemen netjes thuisbezorgd.

Mooi op tijd bezorgt en het was een pracht boeket, kreeg ik te horen.

Prima geregeld en een perfecte service

De gene waar jullie de bloemen bezorgt hebben vond het een mooie bos en was er hel blij mee

Snel bezorgd

Bloemen werden al vroeg in de morgen bezorgd, daardoor kon de jarige de hele dag haar prachtige boeket showen.

Niet conform de afspraak

Boeket te vroeg bezorgd